Başkan Korkmaz: GESTAŞ’ın 6 Adet Gemiyi Kendi Öz Kaynaklarıyla Satın Alması Bizleri Memnun Etti

Başkan Korkmaz: GESTAŞ’ın 6 Adet Gemiyi Kendi Öz Kaynaklarıyla Satın Alması Bizleri Memnun Etti

Ak Parti Çanakkale İl Genel Meclisi Grup Başkan Vekili Korkmaz, GESTAŞ’ın Çanakkale İl Genel Meclisine yapmış olduğu başvuruları defalarca reddederek onay vermeyen CHP'li İl Genel Meclis üyelerine sitem etti.

Ak Parti Çanakkale İl Genel Meclisi Grup Başkan Vekili Bülent Korkmaz, GESTAŞ’ın Çanakkale İl Genel Meclisine yapmış olduğu başvuruları defalarca reddederek onay vermeyen mecliste çoğunluğu elinde bulunduran CHP'li İl Genel Meclis üyelerine sitem etti.

Ak Parti Çanakkale İl Genel Meclisi Grup Başkan Vekili Bülent Korkmaz açıklamasında, ‘’Çanakkale İl Özel idaremizin %99,87 oranında sahibi olduğu Deniz ulaşım şirketimiz Gestaş'ın 3'ü filosunda kiralık, 3'ü Çardak Gelibolu hattında çalışan toplamda 6 adet gemiyi tamamen kendi öz kaynaklarıyla satın alarak şirket bünyesine katması bizleri ve Çanakkaleli hemşehrilerimizi fazlasıyla memnun etmiştir.

Gönül isterdi ki Gestaş’ımıza Çanakkale İl Genel Meclisi olarak bizlerde destek olabilseydik. Çanakkale’mize 6 değil de 10 adet gemi kazandırabilseydik. Bu gemilerin satın alınma sürecinde Gestaş'ın Çanakkale İl Genel Meclisine yapmış olduğu başvuruları defalarca reddederek onay vermeyen mecliste çoğunluğu elinde bulunduran CHP'li İl Genel Meclis üyelerinin bu tavırlarını Çanakkale halkının takdirine bırakıyorum.

Bu gemilerin Gestaş’ımıza ve Çanakkale’mize kazandırılmasında büyük pay sahibi olan Gestaş Genel Müdürümüz Mahir Sevinç ve ekibine teşekkür ediyoruz. Gestaş’ımız bu gemileri bünyesine katarak şirket aleyhinde algı yaratanlara da en güzel cevabı vermiştir dedi.’’

Haber: CHP Biga İlçe Başkanı Öztürk: Neden Baskılarla Önümüze Kesmeye Çalışıyorlar Bu Köylümüze İhanettir

Haber: Çanakkale İl Genel Meclisi Kararları Açıklandı Biga’yı İlgilendiren Projeler Bulunuyor



Siyaset 13.12.2020 15:29:00 0
  • Çarşamba 18.9 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Perşembe 18.4 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 20.2 ° / 10.5 ° Güneşli
  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,60% 0,27
  • EURO

    34,77% 0,34
  • GRAM ALTIN

    2410,39% -0,91
  • Ç. ALTIN

    3997,01% -1,87