Başkan Nihat Borazan: Ramazanın Maneviyatını Hemşehrilerimiz İle Birlikte Yaşadık

Başkan Nihat Borazan: Ramazanın Maneviyatını Hemşehrilerimiz İle Birlikte Yaşadık

Ak Parti Biga İlçe Başkanı Nihat Borazan ve ekibi Ramazan ayı boyunca toplamda 57 köy 2 Beldede ziyaretler gerçekleştirdi.

Ak Parti Biga İlçe Başkanı Nihat Borazan ve ekibi Ramazan ayı boyunca toplamda 57 köy 2 Beldede ziyaretler gerçekleştirdi. Millete Hizmet Yolunda Durmak Yok Yola Devam düsturuyla çalışan Başkan, vakit Bigalı hemşehrilerim ile değerli dedi.’’

Ak Parti Biga İlçe Başkanlığı ramazan ayının gelmesiyle birlikte vites yükseltti ve her akşam köylere ziyaretler gerçekleştirildi. Ramazan ayı boyunca toplamda 57 farklı köye gerçekleştirilen ziyaretlerde öncelik vatandaşlar ile bir araya gelmek ve dertlere yönelik çalışmalar yapmak oldu.

Ak Parti Biga İlçe Başkanı Nihat Borazan’ın koordinesinde Ak Parti İl Genel Meclis Üyeleri Bülent Korkmaz, Saim Yılmaz, Ak Parti Biga İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve Gençlik Kolları Yönetiminin gruplar halinde eş zamanlı gerçekleşen ziyaretlerinde vatandaşlarda büyük ilgi gösterdi.

Ak Parti Biga İlçe Başkanı Nihat Borazan ziyaretler hakkında yaptığı açıklamasında, ‘’Ramazan ayının birlik beraberlik duygusunu doyasıya yaşıyoruz. İlk günden itibaren sahada çalışmalarımızı hızlandırdık. 57 farklı köyümüzde ziyaretleri gerçekleştirdik. Hemşehrilerimiz ile bir araya geldik. Vakit onlarla birlikte olunca ayrı değerli oluyor. Sohbet ettik, dertlerini isteklerini ve önerilerini dinledik. notlarımızı aldık. Bu bağlamda çalışmalarımızı yapacağız. 57 köyümüz ve 2 Beldemiz ziyaret edildi. Diğer köylerimizi de ara vermeden ziyaret edip hemşehrilerimiz ile bir arada olmaya devam edeceğiz. Canla Başla büyük bir özveriyle çalışan ekip arkadaşlarıma da hassaten teşekkür ediyorum. Bin aydan daha hayırlı Ramazan ayını manevi ikliminde geçiriyoruz. İdrak edeceğimiz Mübarek Ramazan Bayramı şimdiden hayırlara vesile olsun. Tüm hemşehrilerimin bayramını kutluyorum, dedi.’’

 



Siyaset 28.04.2022 20:47:00 0
  • Çarşamba 18.9 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Perşembe 18.4 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 20.2 ° / 10.5 ° Güneşli
  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,60% 0,27
  • EURO

    34,77% 0,34
  • GRAM ALTIN

    2410,39% -0,91
  • Ç. ALTIN

    3997,01% -1,87