Başkan Nihat Borazan’dan 10 Kasım Mesajı

Başkan Nihat Borazan’dan 10 Kasım Mesajı

Ak Parti Biga İlçe Başkanı Nihat Borazan 10 Kasım mesajı yayınladı.

Ak Parti Biga İlçe Başkanı Nihat Borazan 10 Kasım mesajı yayınladı.

Ak Parti Biga İlçe Başkanı Nihat Borazan, ‘’Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının yıl dönümünde millet olarak rahmet ve saygı ile anıyoruz.

1923'te Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün milletimizle birlikte kurduğu Cumhuriyetimizin 100. yılına doğru ilerlerken, 2023 hedeflerimize sıkı sıkıya sarılıyor, her alanda ülkemizi dünya liginde en üst sıralara taşımak için gayretle mücadele veriyoruz. Milletinden aldığı güçle İstiklal Mücadelemizi zafere ulaştırarak hem milletimizin hem de dünyanın takdirine mazhar olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün hedef olarak gösterdiği muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkmak, bölgesinde lider ve daha güçlü Türkiye için kararlılıkla çalışıyoruz. Birlik ve beraberlik içinde Türkiye'yi istikrarlı bir şekilde büyütmeye, sınırlarımız içinde ve sınırlarımızın ötesinde milletimizin hak, hukuk ve menfaatlerini korumaya devam ediyoruz. Atatürk'ün 'Benim en büyük eserim' dediği Cumhuriyetimize sahip çıkıyor, gelecek nesillerimize daha müreffeh bir Türkiye bırakmak için gece gündüz demeden çalışıyoruz.

Bu topraklar; büyük fedakarlık ve cesaret ile hürriyet mücadelesine sahne oldu. İstiklal ve istikbali birlikte düşünmek bunun en büyük formülüydü. Mustafa Kemal Atatürk, işte bu formülü; öngörüsü, zekası ve azmi ile hayata geçirdi. Bizlere bıraktığı en büyük miras da aslında buydu. 'Tek vatan, tek millet, tek bayrak, tek devlet' olmayı inşa etmek ve sürdürebilmek bizlere düşüyor. Bu emanet, hepimizin. Hedefimiz aynı; büyük, güçlü ve bağımsız Türkiye..."

10 Kasım tarihin akışına yön veren kahraman asker ve büyük devlet adamı Atatürk'ü idealleriyle anma, kurucusu olduğu Türkiye Cumhuriyeti Devletini ilelebet yaşatma ve yükseltme kararlılığını en güçlü şekilde gösterme günüdür, İstiklal Mücadelesi'nin Başkomutanı ve Cumhuriyetin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının yıl dönümünde rahmet ve minnetle anıyor ve tüm şehitleri saygıyla yad ediyoruz, dedi.’’



Siyaset 9.11.2021 21:00:00 0
  • Çarşamba 18.9 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Perşembe 18.4 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 20.2 ° / 10.5 ° Güneşli
  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,60% 0,27
  • EURO

    34,77% 0,34
  • GRAM ALTIN

    2410,39% -0,91
  • Ç. ALTIN

    3997,01% -1,87