BAŞKAN NİHAT BORAZAN’DAN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ ZİYARETLERİ

BAŞKAN NİHAT BORAZAN’DAN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ ZİYARETLERİ

AK Parti Biga İlçe Başkanı Nihat BORAZAN;24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla ziyaretler gerçekleştirdi.

AK Parti Biga İlçe Başkanı Nihat BORAZAN ilk olarak;Biga Balıklıçeşme ilk ve ortaokulunu,ardından da Biga Merkez Diyarbakırlı Ekrem Ergün İlkokulu ve İÇDAŞ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne ziyaret gerçekleştirdi.

Başkan Nihat Borazan,ziyaretlerinin ardından Biga İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen’i ziyaret ederek Öğretmenler gününü kutladı.Başkan Borazan bu ziyaretlerinde öğretmenler ile sohbet ederek çiçek takdim etti.

AK Parti Biga İlçe Başkanı Nihat Borazan öğretmenler günü dolayısıyla yapmış olduğu açıklamada şunları söyledi:

Onurlu olduğu kadar, sorumluluk alanı ve mesuliyeti ağır olan öğretmenlik mesleğini icra eden tüm öğretmenlerimizin gününü tebrik ediyorum.  Bu anlamda bilgi, tecrübe ve birikimlerini tüm sorumluluk bilinci ve şefkatiyle geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza aktaran tüm öğretmenlerimize yürekten teşekkür ediyorum. Nesillerimizi geleceğe hazırlamak, onları sorumlu ve vasıflı birer birey olarak topluma kazandırmak için yapmış olduğunuz çabalar takdire şayandır. Çünkü ülkelerin şekillenmesi toplumun eğitim ve öğretim seviyesiyle bağdaşmasıyla olur. İşte yürütmüş olduğunuz bu güzel vasıfla ülkemizin daha ileri seviyeye ulaştıracak, refah ve başarı çıtasını yükseltecek, ülkemizin önünü daha da açacak olan hedeflere ulaştıracak çocuklarımızı eğiterek en büyük desteği sizler sağlıyorsunuz.Anne baba olarak çocuklarımızı emanet ettiğimiz siz değerli öğretmenlerimizin göstermiş oldukları fedakârlıklar her anlamda büyük önem arzetmektedir. Çünkü çocuklarımızın önündeki tüm engelleri kullanmış olduğunuz teknik ve becerilerle tek tek geçmelerini sağlıyorsunuz. Bizler AK Parti olarak eğitime en büyük desteği sağlamaya gayret ediyoruz. Amaçsız, köhnemiş bir sistemin aksine çocuklarımızın geleceğini şekillendirecek, ulusal çapta ülkemizi temsil edebilecek beyinlerin yetişebilmesi için eğitim alanında birçok yatırımlar yapıldı. Allah’a çok şükür bunların verimini tek tek alıyoruz ve almaya devam edeceğiz. Bu duygularla tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü bir kez daha kutluyorum.



Siyaset 25.11.2022 10:33:00 0
  • Cuma 20.2 ° / 10.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 20.3 ° / 11 ° Güneşli
  • Pazar 17.2 ° / 7.7 ° Güneşli
  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00