Başkan Sepici: Yaşadıkları Siyasi Buhranı Örtbas Etme Çabası İçerisindeler

Başkan Sepici: Yaşadıkları Siyasi Buhranı Örtbas Etme Çabası İçerisindeler

Ak Parti Biga İlçe Başkanı Hasan Sepici, gündemde yer alan konular üzerine yazılı olarak basın açıklaması gerçekleştirdi.

Ak Parti Biga İlçe Başkanı Hasan Sepici, gündemde yer alan konular üzerine yazılı olarak basın açıklaması gerçekleştirdi.

Başkan SEPİCİ’nin açıklaması şu şekilde: Kıymetli Hemşehrilerimiz,

128 Milyar TL nerede sorusu ile Cumhuriyet Halk Partisi özellikle son dönemlerde yaşadığı ve artık girdiği Siyasi Buhran dönemini örtbas etmek için polemik yaratma çabası içine girdiler.128 Milyar Dolar Yalanı CHP'deki taciz ve tecavüzleri kapatamayacak.

Merkez Bankası’nın doları ucuza veya pahalıya satıyor diyerek polemik yaratmak konuya ne kadar uzak olduklarının bir örneğidir. ‘’İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’’ düsturu ile hareket ettik, etmeye de devam edeceğiz. ‘’128 milyar TL nerede?’’ diye soranlara verilecek en güzel cevap devletimizin yaptığı politikalardır.

Bu olaylar sadece Cumhuriyet Halk Partisi'nin içerisinde bulunduğu kaotik ortamın bir göstergesidir. Bunun en güzel örneğini zaten Çanakkale teşkilatında görüyoruz. 40 yıldır partiye hizmet etmiş şahsiyetin partimize katılırken söylediği sözler Cumhuriyet Halk Partisi’nin çizgisinden şaştığını gözler önüne bir kez daha sermiştir.

Son yaşadığımız olayda da CHP İl Başkanının, covid-19 testinin pozitif çıktığını duyuran İl Genel Meclis Üyesinin paylaşımına ‘’umarım meclise taşınmıştır’’ sözü nasıl bir siyasi hırs içeresinde olduğunu ve bu hırs ile insanlık dışı yaklaşım içerisine düştüğünü gördük.

Düştükleri bu durum CHP'nin Siyasi Buhran içerisinde olduğunu ve bu zihniyetin neden muktedir olmamasının kanıtıdır.

Bizler Ak Parti teşkilatları olarak Milletimizin bize vermiş olduğu bu emanet çerçevesinde milletimizin ihtiyaçlarına hizmet etmeye devam ediyoruz. Muhalefetin bu yalan ve iftira üzerine kurduğu siyasi politikalarının milletimiz nezdinde bir karşılığı yoktur ve olmayacaktır, dedi.’’



Siyaset 17.04.2021 18:47:00 0
  • Salı 25 ° / 14.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.1 ° / 16.7 ° Güneşli
  • Perşembe 20.3 ° / 14.4 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • BIST 100

    9679,80%-1,37
  • DOLAR

    32,42% 0,04
  • EURO

    34,43% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2486,70% 0,16
  • Ç. ALTIN

    4085,85% 0,00