Başkan Tazıcı: Bizim Bu Kavşağa Verecek Bir Canımız Daha Yok

Başkan Tazıcı: Bizim Bu Kavşağa Verecek Bir Canımız Daha Yok

Cumhuriyet Halk Partisi Biga Gençlik Kolu Başkanı Biröz Tazıcı, Karabiga Kavşağı’nda meydana gelen kazalarla ilgili basın açıklaması yaptı.

Cumhuriyet Halk Partisi Biga Gençlik Kolu Başkanı Biröz Tazıcı, Karabiga Kavşağı’nda meydana gelen kazalarla ilgili basın açıklaması yaptı.

‘’Kıymetli hemşehrilerim, basınımızın güzide emekçileri; yıllardır süre gelen Karabiga Kavşağı ve benzeri kazaya sebep olan tüm yollar, önlem alınmadığı için her sene bir çok ailenin canını yakmaya devam ediyor. Bununla ilgili yapılan bir çok başvuru olmasına rağmen hiçbir sonuç alınamaması bu kazaların durmaması ve aksine her sene can kaybının artmasına yol açıyor. Kazaların meydana geldiği yerde yapılan tüm incelemeler şunu göstermiştir ki, talep edilen yerlere konulacak tek bir ışık bile, oluşacak tüm kazaları, tüm can kayıplarını en aza indirecektir. 20 yıllık görev sürecinde yaşanılan kötü olaylarda hiçbir sorumluluk almayan hükümet elbetteki bununla ilgili de hiçbir sorumluluk almayacaktır. Bizde tam olarak bu yüzden buradayız.

CHP Biga Gençlik Kolları olarak ondan da önce Türkiye Cumhuriyeti’nde yaşayan genç bireyler olarak, bir vatandaşımızı daha toprağa vermek istemiyoruz. Bununla ilgili birçok çağrı yapıldığını biliyoruz ancak bu çağrıların her seferinde sonuçsuz kaldığının da farkındayız. Önümüz bayram ve bayram sonrasında tekrar öğrencilerimiz öğrenimlerine devam etmek üzere şehrimize gelecek. Vatandaşlarımız bu yolları tekrar kullanacak.

Sorular şunlar;

* Meydana gelecek herhangi bir kazanın ve bu kazanın doğurabileceği sonuçları hangi vicdan nasıl kabul edecek, vebalini kim üstlenecek?

* Devletin işin içine girdiği her iş neden bu kadar zorlaşıyor.

* Önlem alınması için daha kaç kez can vermemiz gerekiyor?

* Her sene bu bölgede kaza meydana gelmesi niçin ritüel haline geldi?

* Biga neden bu olaylarla anılmak zorunda?

* Uçan kuşun önünde poz vermeye meraklı yetkililer, hayati önem arz eden konularda neden ‘’Görmedim-Duymadım-Bilmiyorum’u oynuyor?

En kısa zamanda sorduğumuz soruların cevabı olan ışıklandırma sistemiyle ilgili yetkililerin insiyatif almasını bekliyoruz. Eğer kimseyi memnun etmeyecek sonuçlar alınırsa CHP Biga Gençlik Kolları olarak ulusal çapta bir imza kampanyası başlatacağız. Konunun ivedilikle takipçisi olacağımızı bildirir, kamuoyuna saygılarımızı sunarız.



Siyaset 30.04.2022 21:07:00 0
  • Salı 24.2 ° / 14.6 ° false
  • Çarşamba 18.9 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Perşembe 18.4 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,59% 0,31
  • EURO

    34,75% 0,22
  • GRAM ALTIN

    2483,92% -0,61
  • Ç. ALTIN

    4173,19% 0,00