"BAŞKANIM BİRÇOK SORUNUMUZU ÇÖZDÜ" DEDİ,DESTEKLERİ İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ

CHP’li Çan Belediyesi’nin sorunlarını parti ayrımı yapmadan hemen çözüme kavuşturan AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ile AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu’na teşekkür etti.

Çan Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Yıllık Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda konuşan Çan Belediye Başkan Vekili Harun Arslan; “Ankara’ya ne zaman gitsek sayın başkanım bir çok sorunumuzu Jülide hanım ile birlikte çözdü. Milletvekilimiz sayın Jülide hanım ve Grup Başkanvekilimiz sayın Bülent Başkanımıza ilçem ve belediyem adına çok teşekkür ederim. Sağ olsunlar, var olsunlar” dedi.

“İnsanların düşünceleri farklı olabilir” diyen Arslan; “Biliyorsunuz hepimizin gönlünde yatan bir takım vardır, kimimiz Fenerbahçelidir, kimimiz Galatasaraylıdır ama Türkiye süper liginin güzelliği de buradan gelir ben bunu bu şekilde görüyorum. Fenerbahçe’nin ve Galatasaray’ın olmadığı bir ligin güzel geçeceğini düşünmüyorum” şeklinde konuştu.

“Başkanım birçok sorunumuzu çözdü”

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan’ın, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu ile birlikte Çan ilçesinin birçok sorununu çözdüğüne dikkat çeken Arslan; “İlçem adına Ankara’ya ne zaman gitsem sayın başkanım birçok sorunumuzu Jülide hanım ile birlikte çözdü, çözdük ilgilendi, sağ olsun bir telefon etmesiyle şuana kadar çözemediğimiz Allah’ımıza çok şükür hiçbir işimiz yoktur” ifadelerini kullandı.

“Çan’ı inşallah daha iyi bir noktaya el birliği ile getireceğiz”

Çan Belediye Başkan Vekili Harun Arslan sözlerini şu şekilde sürdürdü; “Jülide hanım Kurban Bayramı’nın arife günüydü Çan’a geldiğinde. Ben Menderes Parkı’nda katıldım orada da aynen şunu söylemiştim. Önümüzdeki günlerde sizleri Ankara’da ziyaret edeceğim, belki rahatsızlık edeceğim ama ilçem adına Çan halkı adına geleceğim. Onlarda benim şahsıma hiçbir şey istemediğimi bildikleri için ellerinden gelen maksimum gayreti gösteriyorlar ve Çan’ı inşallah daha iyi bir noktaya el birliği ile getireceğiz. Organize Sanayi Bölgesi konusunda, organize sanayinin dosyası Sanayi ve Ticaret Bakanlığımızdan çıktı. Şuan da Tarım Bakanlığı’nda Tarım Reformu Genel Müdürlüğü’nde önümüzdeki günlerde yine sayın başkanımıza giderek bizzat bu konunun da hep beraber takipçisi olacağız. İnşallah en kısa sürede ilçemize bu Organize Sanayi Bölgesini de hep birlikte kazandıracağız.”



Siyaset 1.02.2023 15:59:20 0
  • Cuma 19.9 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 22 ° / 11.3 ° Güneşli
  • Pazar 21.7 ° / 12.4 ° Güneşli
  • BIST 100

    9045,38%2,71
  • DOLAR

    32,31% 0,20
  • EURO

    35,03% -0,23
  • GRAM ALTIN

    2292,57% 0,68
  • Ç. ALTIN

    3840,99% -0,36