Başkanlardan Ankara Çıkartması

Başkanlardan Ankara Çıkartması

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan ve Ak Parti Biga İlçe Başkanı Nihat Borazan Ankara ziyareti gerçekleştirdi.

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan ve Ak Parti Biga İlçe Başkanı Nihat Borazan Ankara ziyareti gerçekleştirdi.

Gerçekleşen ziyaretlerde Biga hakkındaki çalışmalar üzerine istişarelerde bulunan Başkanlar, Ak Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Av. Bülent Turan, Ak Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu’na ziyarette bulundular. Ardından Ak Parti Grup Toplantısına ve Giresun Milletvekili Sabri Öztürk’ün Ülkemden Kalemler isimli resim sergisi açılışına katılan başkanlar son olarak da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştüler.

Ziyaretler hakkında sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Başkan Nihat Borazan şunları söyledi: “Biga Belediye Başkanımız Bülent Erdoğan ile birlikte Ankara ziyareti gerçekleştirdik. Ak Parti Grup Başkanvekilimiz ve Çanakkale Milletvekilimiz Bülent Turan, Ak Parti Çanakkale Milletvekilimiz Jülide İskenderoğlu’nu ziyaret edip Biga’mız hakkında istişarelerde bulunduk.

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımlarıyla gerçekleşen Ak Parti Grup toplantısının ardından Ak Parti Grup Başkanvekilimiz Çanakkale Milletvekilimiz Bülent Turan, Milletvekilimiz Jülide İskenderoğlu ve Biga Belediye Başkanımız Bülent Erdoğan ile Cumhurbaşkanımız ile bir araya gelme fırsatına sahip olduk. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın siz değerli Bigalı Hemşehrilerimize selamları var.

Biga’mız için var gücümüzle çalışmaya, hemşehrilerimizin ihtiyaçlarına yönelik çalışmalar üretmek için çalışmaya devam ediyoruz. Kıymetli Grup Başkanvekilimiz ve Milletvekilimiz Bülent Turan ve Milletvekilimiz Jülide İskenderoğlu’nun Bigalı Hemşehrilerimize selamları var. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz.”



Siyaset 15.06.2022 20:35:00 0
  • Cuma 20.2 ° / 10.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 20.3 ° / 11 ° Güneşli
  • Pazar 17.2 ° / 7.7 ° Güneşli
  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00