Bayram Turnuvası’nda Kupa Karahamzalar’ın

Bayram Turnuvası’nda Kupa Karahamzalar’ın

Biga’da her bayram geleneksel olarak düzenlenen futbol turnuvası, Ramazan bayramında olduğu gibi Kurban Bayramı’nda da Yeniçiftlik Köyü’nde düzenlendi.

Çavuşköylü Mobilya ana sponsorluğunda düzenlenen futbol turnuvasında Yeniçiftlik ile birlikte Danişment, Kocagür, Aksaz, Hacı Hüseyin Yaylası,Örtülüce, Güleçköy ve Karahamzalar köylerinden kurulan takımlar mücadele etti.

Bayramın 3’üncü günü oynanan final müsabakası ile son bulan turnuvada rakibi Bigatek Enerji Yeniçiftlik’i uzatmalarda bulduğu golle 1-0 yenen Neşeli Market Karahamzalar, kupaya uzanan takım oldu. Üçüncülük kupası da Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Güleçköy ile normal süresi 1-1 biten maçta penaltılarla galip gelen Bakkaloğlu Otomotiv Kocagür oldu.

Final maçının ardından düzenlenen kupa töreninde şampiyon takım kupasını Biga İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Celal Avcı’nın elinden aldı. Turnuva ikincisi Bigatek Enerji Yeniçiftlik takımının kupasını Kocagür Muhtarı Mehmet Tınaz verirken üçüncü olan Bakkaloğlu Otomotiv Kocagür’ün kupasını da Karahamzalar Muhtarı Emin Kaya verdi.

Turnuvada gol kralı Kocagür ekibinden İsmail İnan olurken en centilmen takım ödülü de Çakır Tarım Danişment’e verildi.

Turnuvaya ev sahipliği yapan Yeniçiftlik Ecespor Başkanı Ahmet Zeblin de “geçtiğimiz Ramazan Bayramı’nda 40 yıldır yapılmayanı yaparak köyümüzde bir futbol turnuvası düzenledik ve bu turnuvamız bölgemizde oldukça ses getirdi. Kurban bayramında da diğer köylerimizden gelen talep üzerine turnuvamızın ikincisini gerçekleştirdik. Geçen turnuvada olduğu gibi tüm maçlarımızı resmi hakemlerimiz yönetti ve yine tüm maçlarımız medya sponsorumuz Önder Hayvancılık katkılarıyla internet üzerinden canlı olarak yayınlandı. Başta Çavuşköylü Mobilya olmak üzere tüm sponsorlarımıza ve turnuvamıza katılan tüm takımlara teşekkür ediyorum. Ödül kazanan takımları ve oyuncuları da tebrik ediyorum” dedi.



Gündem 3.07.2023 14:32:15 0
  • Pazartesi 20.4 ° / 8.3 ° Güneşli
  • Salı 22.1 ° / 9.6 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.4 ° / 15 ° Güneşli
  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07