Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Belediye Şantiyelerinde ve İtfaiye'de Personeliyle Buluştu

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Belediye Şantiyelerinde ve İtfaiye

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Biga'nın daha güzel ve daha yaşanabilir bir hale gelmesi için çalışmalarını sürdüren personelle dayanışma içinde olmaya devam ediyor.

Başkan Erdoğan, bugün önce Fen İşleri şantiyesine giderek çalışanlarla bir araya geldi. Ardından Biga İtfaiye Müdürlüğü'nü ziyaret ederek son günlerde yaşanan yangınlarda gösterdikleri mücadele için tüm personele teşekkürlerini iletti. Akşam üzeri Park ve Bahçeler Müdürlüğü Şantiyesi ve Temizlik İşleri Şantiyesi personel ziyaretleriyle günü sonlandırdı.

Sabahın erken saatlerinden başlayarak, şantiye personelleriyle bir araya gelen ve onların çalışmalarını ve projeleri dinleyen Başkan Erdoğan, samimi diyaloglarla vatandaşlara daha iyi hizmet sunmak için işbirliğinin önemini vurguladı. Biga'nın dört bir yanında yürütülen projeleri yakından takip eden Başkan, personelin özverili gayretine teşekkür etti.

Başkan Bülent Erdoğan'ın, belediye birimleriyle sık sık bir araya gelme planı olduğu ve çalışanlarla el ele vererek Biga'nın daha da gelişmesi için yoğun bir çaba sarf edildiği belirtildi.Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, yaptığı açıklamada, şantiyelerde çalışan ekiplerin Biga'nın dönüşümünde kritik bir rol oynadığını vurgulayarak onlara teşekkür etti. Bu fedakar çalışanların gayreti sayesinde, Biga'nın daha modern ve yaşanabilir hale gelmesi için önemli adımlar atıldığını ifade etti.,

Biga Belediyesi olarak, emek veren tüm personele duyulan minnettarlıkla birlikte, gelecekte daha da güçlü bir Biga için birlikte çalışmaya devam edileceği vurgulandı.



Gündem 3.08.2023 10:19:04 0
  • Çarşamba 24.4 ° / 15 ° Güneşli
  • Perşembe 22.4 ° / 14 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 15.2 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • BIST 100

    10336,5%0,68
  • DOLAR

    32,26% 0,08
  • EURO

    34,73% -0,08
  • GRAM ALTIN

    2399,15% -0,41
  • Ç. ALTIN

    3903,08% 0,24