Biga Belediyesi Dönemin Son Meclis Toplantısı Duygusal Konuşmalara Sahne Oldu

Biga Belediyesi Dönemin Son Meclis Toplantısı Duygusal Konuşmalara Sahne Oldu

Biga Belediyesi Dönemin Son Meclis Toplantısı Duygusal Konuşmalara Sahne Oldu

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan; “Duygusal bir meclis toplantısı olacak. 5 yıldan beri birlikte Biga için, doğumdan ölüme vatandaşların her zaman yanında olan Biga Belediyesi 5 yıllık hizmet süresini ay sonunda dolduruyor. İyisi ile kötüsü ile zorlu bir 5 yılı geride bıraktık. Geriye baktığımızda; Belediyemiz ismiyle Biga’da birçok iş yaptığımızı ve zorlu süreçlerde de vatandaşların her zaman yanında olduğumuz için meclis üyelerime, belediye müdür ve personelimize teşekkür ediyorum” dedi.

BELEDİYE AFET İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNE ATAMA YAPILDI
657 sayılı devlet memurları kanunu kapsamında Belediye İtfaiye eri kadrosundaki Engin Dönmez, Afet İşleri Müdürlüğü kadrosuna vekâleten görevlendirildiği meclis üyelerine bildirildi. Belediye meclis gündeminde 3 madde görüşüldü. Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü’nün İmar Plan tadilatları ile ilgili üç talebi meclis üyelerinin onayına sunuldu. Meclis üyeleri üç plan imar tadilatını da oy birliği ile onayladı.

Biga Belediye Başkanı ve AK Parti Biga Belediye Başkan Adayı Bülent Erdoğan; “154 senedir yaşadığımız bu güzel ilçeye hizmet veren; Biga Belediyesinde görev alan ve ahrete intikal etmiş Belediye başkanlarımızı rahmetle anıyorum, hayatta olan tüm başkanlarımıza sağlık, huzur ve mutluluk diliyorum. Belediyemiz bünyesinde görev almış personellerimiz arasında ahrete göç eden personelimizi rahmetle anıyorum. Emekli olan, belediyede mesaisi olan tüm personelimize de sağlık ve huzur dolu yıllar diliyorum. Tüm meclis üyelerimde hakkım var ise; hakkımı helal ediyorum. Bilerek veya bilmeyerek kırdığım meclis üyelerim, müdürlerimiz varsa onlardan da helallik istiyorum” dedi.

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan 5 yıl birlikte görev yaptığı meclis üyeleri ve belediye müdürlerine hatıra olarak plaket takdiminde bulundu.

İyi Parti Belediye Meclis Üyesi Tamer Ergün de meclis yaptığı konuşmada; “5 yıl birlikte görev yaptığımız ve yeni tanıştığımız arkadaşlarla görev yapmış olmaktan duyduğum memnuniyeti ifade etmek isterim. Bu benim ikinci vedam; daha önce belediye başkanı olarak veda etmiştim, şimdi meclis üyesi olarak veda ediyorum. Kırmış olduğum herkesten hakkını helal etmesini rica ediyorum, benin hakkım helal olsun. Herkese sağlıklı, sıhhatli ve mutlu bir ömür geçirmemizi diliyorum. Alper arkadaşımızla Başkanlık yarışına girdiniz; sizlere de başarılar diliyorum” dedi.

Bülent Erdoğan; “Herkesin siyasi görüşü, düşüncesi farklı olabilir tabi ki ama Biga’da siyasetin önünde Bigalılık ve insani değerlerimizin olması gerektiğini söylüyorduk. Bu 5 yılda bunun gayretini gösterdik. Kısmı olsa da bunu başardığımıza inanıyorum. İnşallah önümüzdeki süreçte de herkesin derdi Biga olur, Biga’nın yarınları olur. Alper ve Sıtkı arkadaşlarımız yeni dönemde bizde varız dediler. Hepimiz insanız, hepimizin farklı konularda tecrübesi, deneyimleri vardır; herkes Biga’nın yarınları için halkımızın önüne bende varım diyerek çıkıyor. Burada hayırlısını diliyoruz; Biga’nın yarınları için hayırlısı ne olacaksa bizim dileğimiz o. Sürtüşmeden, yapamadıklarımızı neden yapamadığımızı; önümüzdeki dönemde yapmak istediklerimizi paylaşıyoruz. Biga’ya yakışan da budur. 31 Mart akşamı seçim bitecek, 1 Nisan’da bu şekilde hep birlikte yaşamaya devam edeceğiz. Yüzüne bakamayacağımız durumu yaşamamak, yaşatmamak da bir birey olarak bizlerin görevidir” dedi.

Konuşmaların ardından Meclis üyelerine ve belediye müdürlerine plaketlerin takdimi gerçekleşti. Meclisin kadın üyeleriyle başlayan plaket töreninin ardından 2019-2023 Belediye Meclis üyeleri ile birim müdürleri hatıra fotoğrafı çektirdiler.



Gündem 6.03.2024 18:40:52 0
  • Cumartesi 20.3 ° / 11 ° Güneşli
  • Pazar 17.2 ° / 7.7 ° Güneşli
  • Pazartesi 18.5 ° / 12.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19