Biga Ticaret Borsa'sından İçişleri Bakan Yardımcısı Turan'a Ziyaret

Biga Ticaret Borsa

Yapılan görüşmede öncelikle Bülent Turan’a yeni görevinde başarılar dileyen Biga TB. Başkan Bülent Baş, Biga’da devam etmekte olan yatırımlar ve projeler hakkında bilgiler verdi.

Biga Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Baş, Meclis Başkanı İbrahim Kahraman Soydan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Faruk Sezen ve Hüseyin Gençoğlu, Yönetim Kurulu üyeleri Bünyamin Tekin ve Salih Can Eriş, Meclis üyeleri Ramazan Ceylan, Erhan Kabak  ve Mehmet Demircan ile Genel Sekreter İbrahim Sütçü T.C. İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan’ı Ankara’da bulunan çalışma ofisinde ziyaret etti.
 
Yapılan görüşmede öncelikle Bülent Turan’a yeni görevinde başarılar dileyen Biga TB. Başkan Bülent Baş, Biga’da devam etmekte olan yatırımlar ve projeler hakkında bilgiler verdi. Ayrıca yapılan mısır kurutma tesisine vermiş olduğu katkılardan dolayı teşekkürlerini iletti. 
Konuşmasında birlik ve beraberliğin önemine değinen Bakan Yardımcısı Bülent Turan da Biga TB heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Baş ve heyetine teşekkür etti. Karşılık görüş alışverişinin ardından Bakan Yardımcısı Turan Biga heyetine Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi (GAMER)’ni gezisinde eşlik etti.

Biga TB Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Baş'a ve çalışma arkadaşlarına başarılar dileyen Turan, Biga’nın köklü bir geçmişe sahip olduğunu ve geleneklere bağlı bir ticaret yaşantısına sahip olduğunu vurguladı. Turan ayrıca; hepimizin kendi kulvarlarımızda bu ülkeye hizmet etmeye çalıştığını, hedefimizin Türkiye’nin çok daha müreffeh hale gelmesidir diyerek, Biga’nın önemli bir tarım, hayvancılık, ticaret ve sanayi merkezi olduğunu, Bigalı yatırımcıların Çanakkale ve Türkiye ekonomisine büyük katkılar koyduklarını belirterek, bu anlamda üzerlerine düşeni her zaman yapmaya hazır olduklarını ifade etti.



Gündem 25.09.2023 20:52:45 0
  • Cumartesi 20.3 ° / 11 ° Güneşli
  • Pazar 17.2 ° / 7.7 ° Güneşli
  • Pazartesi 18.5 ° / 12.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19