BIGA TSO MESLEK KOMITE BASKANLARI TOPLANDI

BIGA TSO MESLEK KOMITE BASKANLARI TOPLANDI

Biga TSO Baskani Sadan Dogan 29 Kasim 2022 Sali günü saat 16.30’da Biga Ticaret ve Sanayi Odasi meslek komite baskanlari ile bulustu.

Biga Ticaret ve Sanayi Odasi Meclis Toplanti Salonu’nda yapilan toplantiya Baskan Dogan’in yani sira baskan yardimcilari Sedat Çakir ve Tevfik Basarir, yönetim kurulu üyeleri Ergin Sezen ve Sedat Özer, Meclis Üyesi Erol Sener, Meclis Üyesi ve 1.Meslek Komitesi (Gida Maddeleri Imalati) Baskan Yardimcisi Emre Birer, 2.Meslek Komitesi Baskani (Diger Imalat Sanayi ve Madencilik) Ali Aydin, 3.Meslek Komitesi Baskani (Insaat, Insaat Malzemeleri Ticareti ve Mühendislik Hizmetleri) Levent Sahin, 4.Meslek Komitesi Baskani (Gida Maddeleri Toptan ve Perakende Ticareti) Utku Çetin, 5.Meslek Komitesi (Tarim, Hayvancilik Ürünleri Toptan ve Perakende Ticareti) Baskani Av. Erhan Bitirim, 7.Meslek Komitesi Baskani (Konfeksiyon ve Tekstil Ürünleri Ticareti) Irfan Çinar, 8.MeslekKomitesi Baskani (Dayanikli Tüketim Mallari, Mobilya ve Elektrikli Ev Aletleri Ticareti) Hüseyin Keçeci, 9.Meslek Komitesi Baskani (Konaklama, Lokanta, Finans, Sigorta ve Diger Hizmetler) Ilker Çiftçi, Genel Sekreter Mustafa Mutlu ile Oda personeli Adnan Demir, Gülsen Gezer ve Ahmet Boz katildi.

Baskan Dogan Odanin yapisi, isleyisi ve faaliyetleri hakkinda kisa bilgiler verdigi toplantinin açilisinda yaptigi konusmada, “Bizler, is dünyasini temsilen buradayiz. Hepimiz, ‘üyelerimize nasil daha iyi hizmet edebiliriz’in kaygisini tasiyoruz. Meslek komite baskanlarimiza çok is düsüyor. Biz, meslek komitelerinden gelen raporlar dogrultusunda hareket ediyor, hizmetlerimizi bu kapsamda sürdürüyoruz. Sizlerden Bigamizin ve bölgemizin önemli ve öncelikli konulari üzerinde üyelerimizle birlikte çalismalar yapmanizi ve Yönetim Kurulumuza görüsülmek ve ilgili mercilere iletilmek üzere önerilerde bulunmanizi, sürekli bir bilgi akisi ve geri besleme saglamanizi bekliyoruz. Meslek Komitelerimizin yaptigi çalismalar neticesinde birçok sorunu ilgili makamlara ilettik ve bazilarina da çözümler üretmis olduk” dedi.

Dogan konusmasinin devaminda; “Bigamiza faydali olacagini düsündügümüz projelere imza atacagimiza inaniyorum. Her komitemiz kanun geregi ayda en az bik kez mutlaka toplanmalidir. Fakat bunun daha fazlasini yapmak sizlerin elinde. Komitelerimiz ne kadar çalisirsa, bizlere ne kadar çok talep getirir, sorunlarini ne kadar çok dile getirirse bizler de tüm bunlara çözüm noktasi olarak gayret gösteririz.” diye konustu.

Yönetim Kurulu olarak meslek komitelerinden gelen talep ve öneriler dogrultusunda bugüne kadar yapilan çalismalar ve faaliyetler hakkinda da Meslek Komite baskanlarina detayli bilgiler veren Dogan, bunlarin meslek gruplarindaki üyelere iyi aktarilmasi temennisinde bulundu.

1/3
BIGA TSO MESLEK KOMITE BASKANLARI TOPLANDI

1


2/3
BIGA TSO MESLEK KOMITE BASKANLARI TOPLANDI

2


3/3
BIGA TSO MESLEK KOMITE BASKANLARI TOPLANDI

3




Gündem 20.12.2022 14:03:49 0
  • Pazartesi 25.4 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Salı 27.5 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.4 ° / 15.3 ° Güneşli
  • BIST 100

    10643,60%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04