BİGA TSO'NUN 'İKİNCİ YÜZYIL' VİZYONUNA TEKNOPARK DESTEĞİ

BİGA TSO

Biga Ticaret ve Sanayi Odası 2 No'lu Meslek Komitesi olan Diğer İmalat Sanayi ve Madencilik Meslek Komitesi, TSO Başkanı Şadan Doğan önderliğinde 17 Ekim 2023 Salı günü Çanakkale Teknopark Yönetimi'ni ziyaret etti.

Biga Ticaret ve Sanayi Odası 2 No'lu Meslek Komitesi olan Diğer İmalat Sanayi ve Madencilik Meslek Komitesi, TSO Başkanı Şadan Doğan önderliğinde 17 Ekim 2023 Salı günü Çanakkale Teknopark Yönetimi'ni ziyaret etti. Ziyaret sonrası değerlendirmede bulunan Biga TSO Başkanı Şadan Doğan; "Bigamızın ikinci yüzyılına hazırlanmak için üniversitemizin desteğini almak bizler için çok önemli. Aynı zamanda odamızın da 50'nci yılı. Bizim için başarılı bir ziyaret oldu. Güzel gelişmeler var" ifadelerini kullandı.

Biga TSO heyetini, Çanakkale Teknopark Yönetimi ve Teknoloji Transfer Ofisi yöneticileri karşılarken; toplantıda ortak gerçekleştirilmesi planlanan projeler ve olası işbirlikleri değerlendirildi.

Biga TSO 2'nci Meslek Komitesi olan Diğer İmalat Sanayi ve Madencilik Meslek Komitesi'nin planladığı ziyarette Biga TSO Başkanı ve komite üyesi Şadan Doğan, Biga TSO Başkan Yardımcısı ve komite üyesi Tevfik Başarır, Biga TSO Meclis Üyesi ve komite üyesi Erol Şener, Biga TSO 2'nci Meslek Komitesi Başkanı Ali Aydın ve komite başkan yardımcısı Erhan Yaşar ile Biga TSO 3'üncü Meslek Komitesi Başkanı Levent Şahin yer aldılar.

"HER DESTEĞİ ÖNEMSİYORUZ"
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektörü Prof. Dr. Ramazan Cüneyt Erenoğlu'nun da katılım gösterdiği toplantıdan sonra değerlendirmede bulunan Biga Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şadan Doğan; "Bizler Biga iş dünyasının temsilcileri olarak Bigamızın ikinci yüzyılını planlama görevini omuzlarımızda hissediyoruz. Bu önemli bir sorumluluk. Bu sorumluluğun işlevsel olarak projeler ve programlar şeklinde hayata geçmesi için de her türlü desteği önemsiyoruz. Bilimsel ve akademik anlamda Biga vizyonumuza katkı sağlayacağını düşündüğümüz için de bölgemizin en büyük teknoparkını ziyaret ettik. Bölgemizdeki teknoloji tabanlı tüm firmaların teknoparkın desteklerinden ve mentörlük imkanlarından yararlanmaları gerektiğini düşünüyorum" dedi.

"İŞ BİRLİĞİ İÇİNDE ÇALIŞACAĞIZ"
Biga Ticaret ve Sanayi Odası ile Çanakkale Teknopark arasındaki iş birliğinin ilerleyen dönemlerde de artarak devam edeceğini belirten Doğan, en yakın zamanda Biga'da da paydaş kuruluşlar ile birlikte hem saha ziyaretlerinin hem de proje toplantılarının gerçekleştirileceğini ifade etti.

Teknopark yönetimini Aralık ayında Biga'da ağırlamaya hazırlandıklarını dile getiren Biga TSO Başkanı Doğan; "Çanakkale Teknopark yönetimiyle işbirliğimiz somut adımlarla devam edecek. 12 Aralık tarihinde Teknopark yönetimini Biga'da ağırlayacağız. Önce genç girişimciler ve kadın girişimciler kuruluyla bir toplantı düzenleyeceğiz. Burada misafirlerimiz bir sunum yapacaklar. Ardından Biga'daki ikinci yüzyıl vizyonumuzu destekleyecek projelerimizle ilgili saha ziyaretleri gerçekleştireceğiz. Misafirlerimiz son olarak Aralık ayı meclis toplantımızda misafirimiz olacaklar ve böylece 50'inci yıl çalışmalarımızla, yüzüncü yıl vizyonumuzu destekleyecek işbirliği süreçlerimizi de başlatacağız. Bugün önemli fikirler ve projelerle dönüyoruz. Detayları daha sonra Biga kamuoyuyla paylaşacağız. Bizleri misafir eden kıymetli Çanakkale Teknopark yönetimine ve üniversitemize Rektörümüz Prof. Dr. Cüneyt Erenoğlu nezdinde teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.



Ekonomi 17.10.2023 17:59:00 0
  • Cumartesi 20.3 ° / 11 ° Güneşli
  • Pazar 17.2 ° / 7.7 ° Güneşli
  • Pazartesi 18.5 ° / 12.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19