Biga ADD: Mustafa Kemal’ler Tükenmez

Biga ADD: Mustafa Kemal’ler Tükenmez

Samsunda Mustafa Kemal Atatürkün 19 Mayıs 1919 yılında Milli Mücadeleyi başlatmak için kente ayak bastığı noktaya konulan anıt halat bağlanıp yıkılmak istendi Biga ADD Başkanı Hasan Kırım yaptığı açıklama ile konuya tepki gösterdi

Samsun’da Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919 yılında Milli Mücadeleyi başlatmak için kente ayak bastığı noktaya konulan anıt halat bağlanıp yıkılmak istendi. Biga Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Hasan Kırım yaptığı açıklama ile konuya tepki gösterdi.

Biga Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Hasan Kırım açıklamasında, ‘’Cumhuriyetimizin kuruluş felsefesine, Atatürk ilke ve devrimlerine, özellikle Demokrasinin olmazsa olmazı Laikliğe ve Atatürk’ün manevi kişiliğine yönelik saldırıların giderek arttığını üzüntüyle görüyor, kaygıyla izliyoruz.

Bu saldırıların beyinleri yıkanmış kiralık faillerinin; “Keşke Yunan kazansaydı” diyecek kadar vatan ve millet bilincinden yoksun meczupları, alternatif tarih yazıcılığına soyunmuş sözde akademisyenleri, bu çağda saltanat ve hilafet özlemiyle yanıp tutuşan üniter ulus devlet karşıtı tarih cahillerini baş tacı eden kimi çevrelerden cesaret buldukları ortadadır.

ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİ; bütün bu alçak saldırıları olduğu gibi, Ulusal Kurtuluş Savaşımız’ın simge şehri, Atatürk’ün kutlu yolculuğunun İLK ADIMI, Gençlik ve Spor Bayramı ile onurlanmış SAMSUNUMUZ’un ONUR ANITI’na kasteden bu son İHANETİ de lanetlemekte ve süreci sonuna kadar takip etmeyi görevi saydığını kamuoyu ile paylaşmaktadır.

Cümle hainler ve cesaretlendikleri iklimi yaratan aymazlar bilsinler, BİZ BURADAYIZ!

Kuvayı Milliye şehitlerimizden emanet bu Aziz Vatan’da,

“ Gökte yıldız, denizde kum tükenir

Mustafa Kemal’ler tükenmez, ifadelerine yer verdi.’’

 



Gündem 6.02.2022 18:28:00 0
  • Cuma 20.4 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 12.2 ° / 9 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 19.1 ° / 8 ° Güneşli
  • BIST 100

    9539,08%0,09
  • DOLAR

    32,49% 0,13
  • EURO

    34,72% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2489,94% 1,14
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71