Biga CHP Kadın Kollarında Seçim Yarışı Adaylık Açıklamasıyla Başladı

Biga CHP Kadın Kollarında Seçim Yarışı Adaylık Açıklamasıyla Başladı

Biga CHP Kadın Kolları Başkan adayı Demet Kurt ve Özge Elmas adaylık açıklaması yaptı. Biga CHP İlçe binasında gerçekleştirilen adaylık açıklamasına, CHP Biga İlçe Başkanı Osman Öztürk yönetim kurulu üyeleri, il genel meclis ve belediye meclis üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Melek Şahin ve partiler katıldı.

Demet Kurt Biga CHP Kadın Kolları Başkanlığına Aday Oldu

Başkan adayı Demet Kurt yaptığı konuşmasında; Cumhuriyet Halk Partisinde uzun yıllar Kadın Kollarında görev yaptım. Yerel seçimlerde, Genel seçimlerde üzerime düşen görevleri en iyi şekilde yapmaya çalıştım. Köy, köy kapı kapı gezerek Cumhuriyet Halk Partisini yaşlısından gencine herkese anlatmaya çalıştım. Ne yağmur dedim ne çamur dedim.

Ailemden, kendimden ödün vererek üzerime düşen her görevi yerine getirdim. Daha iyisini hep birlikte yapabilmek için Kadın Kolları Başkanlığına adaylığımı koymaya karar verdim.  Beni buraya gelerek yalnız bırakmayan siz değerli partililerimize çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız. Yaşasın Cumhuriyet, yaşasın Cumhuriyet Halk Partisi, dedi.

Biga CHP Kadın Kolları, Seçim, Adaylık Açıklaması, Demet Kurt, Özge Elmas, Biga Haber, Biga Haberleri

Özge Elmas Biga CHP Kadın Kolları Başkanlığına Aday Oldu

Özge Elmas yaptığı konuşmada; merhaba Cumhuriyet Halk Partili demokrasiye inanan laik Türkiye Cumhuriyeti yolunda omuz omuza yürüdüğüm partililerim ve Biga’mın aydın kadınları. Ben 36 yaşında, Yüksekokul mezunuyum. Evli iki kız annesiyim. Gönül verdiğim Cumhuriyet Halk Partisinin 18 yaşımdan beri üyesiyim. 4 yıl İlçe Kadın Kolları yönetim kurulunda 2 yılda İlçe yönetim kurulunda görev aldım. Bu deneyimlerimden yararlanarak bu yola çıktım. Sevgili arkadaşlarım bugün ülkemizde her 7 dakikada bir kadın şiddet görüyor. Sadece 2019 yılında 474 kadın çeşitli nedenlerle öldürüldü. AK Parti iktidarı döneminde kadın ticarette, kadın siyasette kadın eğitimde, hep örselendi hep ötelendi. Bir olamadık birlik olamadık. Cumhuriyet Halk Partisi tamda birlik olacağımız, birlikte olacağımız. Kadına bu yapılanların soracağımız yer. Bu göreve aday oldum. Önce partimizde birlik olacağız sonra partimizi iktidara taşıyıp kadın haklarının ülkemizdeki en büyük destekçisi olacağız.  Cumhuriyet Halk Partisi kadınlarının halka dokunmasının, emekçi kadınlarımızın yanında olmasının, köylü kadınlarımızın dertlerine ortak olmasının tam zamanı. Biliyorsunuz ki 2 adaylı bir seçim pembe oy pusulasına desteklerinizi bekliyorum. Aslında ben tek bir rengin değil bütün renklerin kardeşliği için oylarınıza talibim, dedi.

Biga CHP Kadın Kolları, Seçim, Adaylık Açıklaması, Demet Kurt, Özge Elmas, Biga Haber, Biga Haberleri

 



Siyaset 6.02.2020 10:38:00 0
  • Perşembe 21.2 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 19.9 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 22 ° / 11.3 ° Güneşli
  • BIST 100

    9045,38%2,71
  • DOLAR

    32,31% 0,20
  • EURO

    35,03% -0,23
  • GRAM ALTIN

    2292,57% 0,68
  • Ç. ALTIN

    3840,99% -0,36