Biga Çiçeklidedespor 0 Manisa Ata Okul Spor 3

Biga Çiçeklidedespor 0 Manisa Ata Okul Spor 3

Kadınlar Voleybol 2. Liginde mücadele eden Biga Çiçeklidedespor 25 Ocak Cumartesi günü saat 13:00’de Biga Kapalı Spor Salonunda Manisa Ata Okul Spor takımıyla karşılaştı. Maç sonucu Biga Çiçeklidedespor 0 Manisa Ata Okul Spor 3

Biga Çiçeklidedespor 0 Manisa Ata Okul Spor 3

Depremde Hayatını Kaybedenler İçin Saygı Duruşu Yapıldı

Elazığ’da meydana gelen 6.8 şiddetinde deprem çevre illerden de duyulmuştu. Depremde 22 kişi hayatını kaybetti ve 1.103 kişi de yaralandı. Profesyonel ligler olmak üzere amatör liglerde de depremde hayatını kaybedenler için saygı duruşu yapılacak. 25 Ocak Cumartesi günü saat 14:00’de oynanan Biga Çiçeklidedespor Manisa Ata Okul Spor voleybol müsabakası öncesinde, depremde hayatını kaybedenler için saygı duruşu yapıldı.

Ligin 17. haftasında Biga Çiçeklidedespor Manisa Ata Okul Spor’a 3 0 mağlup oldu. Manisa Ata Okul Spor birinci seti 25 11, ikinci seti 25 17 ve üçüncü seti 28 15 kazandı.

Biga Çiçeklidedespor 0 Manisa Ata Okul Spor 3

Kalan Müsabakalar Deplasmanda Oynanacak

Yeşil Bayramiç ligden çekildiği için Biga Çiçeklidedespor ligin 21. haftasında müsabaka oynamayacak. Bu durumda Biga Çiçeklidedespor ligde 4 müsabaka oynayacak ve lig 23 Şubat Pazar günü sona erecek.

Haberin Yorumu

Birçok Takımın Ligde İddiası Yok

Ligde düşecek takım olmadığından birçok takımında ligde iddiası gözükmüyor. Sakarya Voleybol ve Çiftlikköy Belediye takımları ligde şampiyon olmak için mücadele eden takımlardan ilk ikisi olduğu gözüküyor. İki takım ligden çekilmişken diğer takımların bu fırsatı kullanarak şampiyon olup bir üst lige çıkması muhtemel olabilirdi. Amatör liglerde maddi kaynak olmadığı için yerelde kamu kurumlarından, özel kurumlardan ve iş yerlerinden aldıkları destekle ayakta durabiliyor.

Biga Çiçeklidedespor 0 Manisa Ata Okul Spor 3

Voleybolda Altyapı Önemli

Biga Çiçeklidedespor’un kadrosuna baktığımızda yaklaşık 6, 7 oyuncunun gönderildiği, antrenör ve birçok oyuncunun Çanakkale ve çevre ilçelerden getirildiği, ligde düşecek olmadığından çıktığı müsabakalarda yeterince mücadele etmediği, maçlara destek için fazla seyirci gelmediği, Biga Belediyesinin verdiği maddi desteğe itiraz ettiğini gözlemliyorum.

Biga’da ortaokul, lise ve üniversite öğrencileri bulunuyor. Biga sanayisiyle, tarımıyla, turizmiyle kaynağın çok olduğu bir ilçedir. Spor branşlarına baktığımızda futbol, karate, atletizm, okçuluk, güreş, basketbol gibi spor branşlarında dereceye girerek madalyalar, kupalar ve önemli dereceler elde edildi.

Biga Çiçeklidedespor 0 Manisa Ata Okul Spor 3

Başarı için; Altyapı, Maddi Kaynak Ve Başarılı Antrenör Gerekiyor

Biga’da voleybol oynayan öğrenciler ve antrenör vardır diye düşünüyorum. İnşallah gelecek sezonda Biga Çiçeklidedespor voleybol takımı gerekli transferleri yaparak lige başlar. Biga’da tüm spor branşlarında düşünülecek en önemli şeyler arasında birinci sırada altyapıda oyuncu yetiştirebilmek aklıma geliyor. İkincisi ise maddi kaynak oluyor. Eğer antrenör başarılı bir şekilde çalıştırır, oyuncular azimle oynar, altyapıda oyuncu yetişirse takım başarılı olacaktır.

Biga Çiçeklidedespor 0 Manisa Ata Okul Spor 3

 



Spor 25.01.2020 17:01:00 0
  • Salı 24.2 ° / 14.6 ° false
  • Çarşamba 18.9 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Perşembe 18.4 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,60% 0,27
  • EURO

    34,77% 0,34
  • GRAM ALTIN

    2410,39% -0,91
  • Ç. ALTIN

    3997,01% -1,87