Tarih: 10.02.2020 18:35

Biga Gönüllü Yardımlaşma Derneği Can Dostlarımızın Yanında

Facebook Twitter Linked-in

Son zamanlarda en çok konuşulan konulardan olan hayvan işkenceleri ve öldürülmesi hakkında Biga Gönüllü Yardımlaşma Derneği Başkanı Ercüment Kutlu açıklama yaptı.

Biga Gönüllü Yardımlaşma Derneği Başkanı Ercüment Kutlu yaptığı açıklamada, hayatımızın olağan gidişinde her gün sokakta birbirinden sevimli kediler ve köpeklerle karşılaşıyoruz. Bazen korktuğumuz yolu bile değiştireceğimiz kadar korkutan hayvanlardan kaçmaya çalışırken bazen de sadece başını okşamakla ve sevmekle yetiniyoruz.

Biga Gönüllü Yardımlaşma Derneği Can Dostlarımızın Yanında

Her canlı özeldir ve özellikle korunmaya muhtaçsa biz insanlara düşen de o görevi yerine getirmektir. Bu aralar en çok gündemde olan ve konuştuğumuz konulardan bir tanesi de hayvanların işkence görmesi ve öldürülmeleri. Bizler dışarıda gördüğümüz bir hayvan üşüyor, aç diye üzülüp bakmak isterken bu caniler hangi acımasızlıkla bunları yapıyorlar diye düşünmeden edemiyoruz. Bu sebeple Gönüllü Ailem Derneği olarak üyelerimizden temin ettiğimiz etleri kaynatıp sıcak yemek olarak dostlarımıza verdik. Sevecen ve bir o kadar da çaresiz olan dostlarımız için soğuk havalarda özellikle daima yardımlarına koşmaya çalışacağız. Hayat sevdikçe paylaştıkça daha güzel, dedi.

Biga Gönüllü Yardımlaşma Derneği Can Dostlarımızın Yanında

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —