Biga İİBF Dekanından Biga TSO’ya Ziyaret

Biga İİBF Dekanından Biga TSO’ya Ziyaret

ÇOMÜ Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Ercan Sarıdoğan ve beraberindeki heyet 12 Ocak Salı günü saat 11.45’te Biga Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Ercan Sarıdoğan, İşletme Bölüm Başkanı Prof.Dr. Nazan Yelkikalan, İbrahim Bodur Girişimcilik Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Yard.Doç.Dr.Erdal Aydın ve Arş.Gör. Elçin Bayraktar Köse’den oluşan heyet 12 Ocak Salı günü saat 11.45’te Biga Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

Biga İİBF Dekanı ve beraberindeki heyeti Biga TSO’ya gelişlerinde Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan, Meclis Başkanı Melih Akyıl, Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin Erdoğan, Cüneyt Oflaz ve Tevfik Başarır ile Genel Sekreter Mustafa Mutlu karşıladı.

Biga İİBF Dekanından Biga TSO’ya Ziyaret
Biga İİBF Dekanından Biga TSO’ya Ziyaret

Biga TSO Başkanı Şadan Doğan ziyarette, TSO’nun faaliyetleri ve Biga ekonomisine ilişkin bilgiler vererek, Biga’daki yükseköğrenim kurumlarının her geçen gün geliştiğinden ve büyüdüğünden söz etti ve göreve yeni başlayan Dekan Sarıdoğan’ı tebrik etti.

Ziyarette ayrıca, iki kurum arasında bugüne kadar uyumlu bir çalışma ortamının mevcut olduğu belirtilerek, bundan sonra da devam etmesi temennisinde bulunuldu. Doğan, Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Biga Uygulamalı Bilimler Fakültesi ve Biga Meslek Yüksek Okulu’nun Biga için vazgeçilmez öneme sahip kurumlar olduğunu belirterek, hedeflerinin bağımsız Biga Üniversitesi olduğunu dile getirdi. Doğan, Biga’da bulunan yükseköğrenim kurumlarını her platformda desteklemeye devam edeceklerini belirterek, Dekan Prof. Dr. Ercan Sarıdoğan’a ve tüm akademik personele çalışmalarında başarılar diledi.

Biga İİBF Dekanından Biga TSO’ya Ziyaret
Biga İİBF Dekanından Biga TSO’ya Ziyaret

 



Eğitim 13.01.2021 17:05:00 0
  • Perşembe 18.4 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 20.2 ° / 10.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 20.3 ° / 11 ° Güneşli
  • BIST 100

    9722,09%0,80
  • DOLAR

    32,53% -0,04
  • EURO

    34,79% -0,18
  • GRAM ALTIN

    2439,98% 0,42
  • Ç. ALTIN

    3994,55% -0,61