Biga İlçe Tarım Ve Orman Müdürlüğünden BAÇEM'E Ziyaret

Biga İlçe Tarım Ve Orman Müdürlüğünden BAÇEM

Biga İlçe Tarım Müdürü Fevzi Atmaca ve İlçe Müdürlüğünde görevli Ziraat Mühendisleri Mustafa Yıldırım ve Semra Tekay Biga’da yapılabilecek projeler için BAÇEM'i ziyaret etti.

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Büyükşehir Belediyesi tarafından oluşturulan Balıkesir Çiftçi Eğitim Merkezi (BAÇEM), Biga İlçe Tarım Müdürü Fevzi Atmaca ve İlçe Müdürlüğünde görevli Ziraat Mühendisleri Mustafa Yıldırım ve Semra Tekay’ı konuk etti. Atmaca, tıbbi aromatik bitki üretimi hakkında bilgi aldı.  

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren BAÇEM, Biga İlçe Tarım Müdürlüğünü ağırladı. Biga İlçe Tarım Müdürü Fevzi Atmaca ve İlçe Müdürlüğünde görevli Ziraat Mühendisleri Mustafa Yıldırım ve Semra Tekay Biga’da yapılabilecek projeler için BAÇEM'i ziyaret etti. BAÇEM Müdürü Nazım Tanrıkulu, BAÇEM'de üretilen, tıbbi ve aromatik bitkilerin demonstrasyon alanlarında üretimi, fide üretim alanında fide üretim teknikleri ve distilasyon ünitesinde lavanta uçucu yağın elde edilişini anlatarak bu konuda detaylı bilgiler verildi.

Biga İlçe Tarım Ve Orman Müdürlüğünden BAÇEM'E Ziyaret
Biga İlçe Tarım Ve Orman Müdürlüğünden BAÇEM'E Ziyaret

Müdür Tanrıkulu, kantaron ve lavantalı doğal krem yapımı konusunda bilgi verdi.   Biga’da yapılabilecek projelerde paydaş olma yolunda adımlar atıldığını belirten Biga İlçe Tarım Müdürü Fevzi Atmaca, Müdürlüğümüzde görevli Ziraat Mühendisleri Mustafa Yıldırım ve Semra Tekay ile birlikte Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı’na bağlı Burhaniye İlçesinde bulunan Balıkesir Çiftçi Eğitim Merkezi (BAÇEM)’i ziyaret ederek tıbbi aromatik bitki üretimi hakkında bilgi alışverişinde bulunduk. Çiftçi Eğitim ve Üretim Şube Müdürü Nazım Tanrıkulu ve ekibine bizleri çok güzel şekilde misafir ettikleri için teşekkür ederim dedi.’’

Biga İlçe Tarım Ve Orman Müdürlüğünden BAÇEM'E Ziyaret
Biga İlçe Tarım Ve Orman Müdürlüğünden BAÇEM'E Ziyaret

 



Ekonomi 23.11.2020 18:25:00 0
  • Cuma 20.4 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 12.2 ° / 9 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 19.1 ° / 8 ° Güneşli
  • BIST 100

    9539,08%0,09
  • DOLAR

    32,49% 0,13
  • EURO

    34,72% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2489,94% 1,14
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71