Biga Kahveciler Esnaf Odası Başkanı İlhan Yavuz Genel Kuruluda Güven Tazeledi

Biga Kahveciler Esnaf Odası Başkanı İlhan Yavuz Genel Kuruluda Güven Tazeledi

Biga Kahveciler Esnaf Odası seçimli genel kurulu 2 Ocak Pazar günü saat 10:00’da Biga Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonunda yapıldı. İlhan Yavuz yeniden Kahveciler Esnaf Odası Başkanı seçildi ve güven tazeledi.

Biga Kahveciler Esnaf Odası seçimli genel kurulu 2 Ocak Pazar günü saat 10:00’da Biga Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonunda yapıldı. İlhan Yavuz yeniden Kahveciler Esnaf Odası Başkanı seçildi ve güven tazeledi.

Biga TSO Konferans salonunda yapılan Kahveciler Esnaf Odası seçimli genel kurulu saygı duruşu ve İstiklal Marşının söylenmesiyle başlandı. Başkanlık Divanının teşekkülü yapıldı. Tutanaklara imzalanması yetkisi verildi. Seçimli genel kurulun divan başkanlığını Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ünal Özcan, Divan başkan vekilliğine Biga Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim Mutur, katip üyeliklere ise Biga Şoförler Odası Başkanı Sait Tanur, Biga Lokantacılar ve Köfteciler Esnaf Odası Başkanı Emin Aktaş, Karabiga Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Atilla Özbahadır yaptı.

Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ünal Özcan, ‘’daha önce Biga Kahveciler Esnaf Odası olarak başkanlık görevini yürüten Ahmet Ünal için fatiha okunmasını rica ediyorum. Yıllarca buraya emek vermiş kardeşimize Allah rahmet eylesin. Allah mekanını cennet eylesin inşallah, dedi.’’

Biga Kahveciler Esnaf Odası Genel Sekreteri Halit Erol, yönetim kurulu faaliyet raporu, denetim kurulu faaliyet raporu, gelir gider hesapları okunarak, yönetim kurulu ve denetim kurulu tarafından ibraz edildi.

Tahmini gelir gider bütçesi görüşüldü. Tahmini gelir gider bütçesi 624 bin lira olarak belirlendi ve oy birliğiyle kabul edildi.

Biga Kahveciler Esnaf Odası Genel Sekreteri Halit Erol; yönetim kurulu tarafından hazırlanan yeni dönem çalışma programı, aylık ücretler ve huzur haklarını okudu. Görüşülen gündem maddeleri oy birliğiyle kabul edildi.

35 yıldır kahvecilik mesleğiyle uğraşanlara, oda da görev yapmış ve emeği olan kişilere plaket verildi.

Biga Kahveciler Esnaf Odası Başkanı İlhan Yavuz, ‘’belediye başkanlarımıza, oda başkanlarımıza, siyasi parti başkanlarına ve üyelerimiz seçimli genel kurulumuza teşrif ettikleri için teşekkür ediyorum. Yapacağımız çalışmalar, zaten yaptığımızın teminatıdır. Seçimli genel kurulumuz esnaflarımıza hayırlı uğurlu olsun.

Biga Kahveciler Esnaf Odasının yönetimi şu isimlerden oluşuyor;

Başkan: İlhan Yavuz

Yönetim kurulu asil; Ali Akçak, Hasan Gür, Yakup Koca, Galip Akbaş, Hüseyin Tekin, Mehmet Gül

Yönetim kurulu yedek; Mustafa Özçelik, Melih Metin, Semih Balcı, Selman Uysal, Yücel Türkdal, Gültekin Özaydın, Semet Akbalık

Denetim kurulu asil; Hasan Akarsu, İsmail Aydın, Yalçın Uslu

Denetim kurulu yedek; Ahmet Çevik, Sercan Pekçetin, Binnur Turan

Seçimli Olağan Genel Kurul’a Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Ak Parti Biga İlçe Başkanı Nihat Borazan, CHP Biga İlçe Başkanı Osman Öztürk, İyi Parti Biga İlçe Başkanı Mahmut Aydemir, MHP Biga İlçe Başkan Yardımcısı Ünal Öz, Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Ünal Özcan, Biga Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim Mutur, Biga Şoförler Odası Başkanı Sait Tanur, Biga Lokantacılar ve Köfteciler Esnaf Odası Başkanı Emin Aktaş, Karabiga Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Atilla Özbahadır, Biga Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkan Yardımcısı Mustafa Kurt, yönetim kurulu üyesi Mehmet Şevik, Doğnak Başkanı Mehmet Can, Doğnak Başkan Yardımcısı ve belediye meclis üyesi İbrahim Demircan, belediye meclis üyesi Alper Şen, belediye meclis üyesi Birol Özlenir, belediye meclis üyesi Zafer Demirbaş, Biga Sebze ve Meyveciler Gıda Pazarcıları Derneği Başkanı Hüseyin Sert, Çan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Emin Görgün, Gelibolu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Nalbant, Yenice Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cengiz Erdem, Biga İlçe Tarım Müdürü Fevzi Atmaca, Biga Galatasaray Taraftar Derneği Başkanı Hakan Kar, Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Genel Sekreteri, Biga’nın önceki dönem belediye başkanı İsmail Işık, oda üyeleri ve misafirler katıldılar.

 

 



Biga 2.01.2022 15:21:00 0
  • Perşembe 22.4 ° / 14 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 15.2 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 14.6 ° / 10.4 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • BIST 100

    10336,5%0,68
  • DOLAR

    32,26% 0,08
  • EURO

    34,73% -0,08
  • GRAM ALTIN

    2399,15% -0,41
  • Ç. ALTIN

    3903,08% 0,24