Biga Kombi Hastanesi Tüm Marka Ve Model Kombilere Garantili Servis Hizmeti Sunuyor

Biga Kombi Hastanesi Tüm Marka Ve Model Kombilere Garantili Servis Hizmeti Sunuyor

Biga Kombi Hastanesi Firma Yetkilisi Mustafa Okkır, yılda en az bir kez yapılması gereken periyodik doğalgaz ve kombi bakımını yaptırmamış olanları uyarıyoruz.

Biga Kombi Hastanesi Firma Yetkilisi Mustafa Okkır, yılda en az bir kez yapılması gereken periyodik doğalgaz ve kombi bakımını yaptırmamış olanları uyarıyoruz. Başta kombilere ait arızların önüne geçmek, sorunsuz, tasarruflu ve sağlıklı bir kış geçirmek istiyorsanız, kombi bakım onarımı, petek, boru temizliğinin yapılması gerekiyor, dedi.

Kombilerin sorunsuz olarak yüksek performansta çalışması ve doğalgaz faturasının cebi yakmaması için kış gelmeden işin ehli kişilere kombi bakımının yaptırılması gerekiyor. Hem olası arızalarının önüne geçmek, hem de doğalgaz faturalarını düşürerek sağlıklı bir kış geçirmek istiyorsanız kombi bakımı yaptırmayı unutmayın. Kombi bakım onarımı, petek, boru temizliğinin yapılması gerekiyor, dedi.

Kombileriniz Kışa Hazır Olsun
Kombileriniz Kışa Hazır Olsun

Kombi Bakım Onarım Hizmetleri (Kombi Bakımı)

Kombinizin ve tesisatınızın sağlıklı çalışıp uzun ömürlü olması için düzenli olarak bakım yaptırmalısınız. Bakımı yaptırılmayan kombi ve tesisatın verimi düşer ve ömrü kısalır. Verimi düşen kombi daha fazla doğalgaz tüketir ve evinizi daha az ısıtır. Bunlar da size soğuk algınlığı ve kabarık doğalgaz faturaları olarak geri döner.

Kombinizin sağlıklı çalışması için düzenli bir periyodik bakım yapılmalı, bu bakımlar beş ay boyunca aralıksız çalışacağından kışa girerken yaptıracak olursanız hem gazdan tasarruf, hem de zamansız arızayı önleme açısından daha iyi olacaktır.

Binanız ya da dairenizin yerden yüksekliğini dikkate alarak toz olma olasılığına göre her yıl veya en geç iki yılda bir bakım yaptırmalısınız. Kombiler dışarıdan havayı emip yaktıktan sonra tekrar dışarı verdiği için içine toz dolmakta algılayıcıları (sensörleri) kirletmekte ve arıza sinyaline neden olmaktadır. Bu toz miktarı giriş kat ve birinci katlardan yukarı üst katlara doğru çıktıkça azalmaktadır.

Kombileriniz Kışa Hazır Olsun
Kombileriniz Kışa Hazır Olsun



Periyodik Kombi Bakıma Kimler Gelmeli

Değerli doğalgaz tüketici dostlarımız. Mümkün mertebe evinize gelen kombi servis ekiplerinin mesleki eğitim yeterlilik belgesine ve size karşı hitap şekline çok dikkat edin. Öncelikle evinize gelen kombi servisinin yetki belgesi olup olmadığını sorun, yok ise cihazınıza müdahale etmesini kesinlikle izin vermeyiniz.

Var diyenlerin belgesini almış olduğu kurumu arayarak kontrol ediniz. Kombi arıza tespitinde cihaz hakkında kullanıcı ile konuşmalı sorun hakkında bilgi alınmalıdır. Kombi kullanıcısına kombi arızası hakkında bilgi vermelidir. Bu sebeplerle evinize gelen kombi bakımı ve onarım ekibine çok dikkat edilmesi gerekir.

Kombileriniz Kışa Hazır Olsun
Kombileriniz Kışa Hazır Olsun

Petek Ve Boru Temizliği (Petek Temizleme)

Biga ve Çanda Petek ve Boru Temizliği


Petek temizliği için özel üretilmiş makinalarımız yıkama kimyasalları ve etkin yöntemle peteklerinizi temizliyoruz. Kalorifer peteklerinizin ilk günkü gibi ısınmasını maksimum verim ve ısı kayıplarından meydana gelen yüksek doğalgaz faturanızda azalma sağlıyoruz. Bilgi ve hizmet talebi için bizi arayabilirsiniz.

Petek Temizleme firmaları arasında seçim yaparken dikkat edilmesi gereken bir şirketin kurumsallığıdır. Kurumsal şirketler sabit bir telefon hattı ile hizmet verirler, yapılmayacak şekilde ucuz fiyat veren kişilere itibar etmeyiniz. Tesisat temizleme kimyasalı markası çok önemlidir hangi ürünü kullandığının bilgisini mutlaka isteyiniz dedi.’’

Kombileriniz Kışa Hazır Olsun
Kombileriniz Kışa Hazır Olsun

Biga Kombi Hastanesi İletişim Bilgileri

Adres: İstiklal Mah. Çeşme Sok.No:27/A Biga

Tel: 0286 316 65 00 GSM: 0543 476 63 76



Biga Özel Haber 11.12.2020 12:35:00 0
  • Cuma 20.2 ° / 10.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 20.3 ° / 11 ° Güneşli
  • Pazar 17.2 ° / 7.7 ° Güneşli
  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00