Biga Merkez Avcılık ve Atıcılık İhtisas Spor Kulübü Tapusunu Aldı

Biga Merkez Avcılık ve Atıcılık İhtisas Spor Kulübü Tapusunu Aldı

Biga Merkez Avcılık ve Atıcılık İhtisas Spor Kulübü sezon kapanış yemeği düzenledi. Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan’da yemeğe katılarak kulübün tapusunu Başkan Alaaddin Şiren’e teslim etti.

Biga Merkez Avcılık ve Atıcılık İhtisas Spor Kulübü sezon kapanış yemeği düzenledi. Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan’da yemeğe katılarak kulübün tapusunu Başkan Alaaddin Şiren’e teslim etti.

Biga Merkez Avcılık ve Atıcılık İhtisas Spor Kulübü sezon kapanış yemeğine Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Biga TSO Başkanı Şadan Doğan, Biga İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, dernek yöneticileri ve üyeler katıldı.

Biga Merkez Avcılık ve İhtisas Spor Kulübü Başkanı Alaaddin Şiren, Başkan Yardımcısı Seyfettin Karameşe, kulübün 73 yıl sonra tapusunun alınmasının sevincini paylaşarak, Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan’a teşekkür ettiler.

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, 2019 yılı Kasım ayı meclis toplantısında Biga Merkez Avcılık ve İhtisas Spor Kulübü Derneğinin tapusunun verileceğini açıklamıştı.

‘’73 Yıl Sonra Tapularına Kavuşuyorlar’’

Mülkiyeti Biga Belediyesi’nde olan Sakarya Mahallesi 1366 ada 4’nolu parselde bulunan Biga Merkez Avcılık ve Atıcılık İhtisas Spor Kulübü Derneği 73 yıl sonra tapusuna kavuşuyor. Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, “mülkiyeti Belediyemize ait parselde bulunan Merkez Avcılık ve Atıcılık İhtisas Spor Kulübü Derneği adına taşınmazın merkez hizmetlerinde kullanılabileceği gibi taşınmaz üzerindeki tesislerin ve işletmeciler hakkında ortaklaşa karar vermesine aksi takdirde geri alınacağına, devir ve satış işlemlerinin yapılamayacağına, dernek tüzüklerinin 20. maddesindeki derneğin feshi ve mal varlıklarının tasfiye şekli bölümünün dördüncü paragrafında yazılı olduğu şekilde derneklerin alacaklarının tahsil edilmesi ve borçlarının ödenmesinden sonra kalan tüm para, taşınır, taşınmaz bütün mal ve hakları Biga Belediyesi tüzel kişiliğine devredilir ibaresini değiştirilemeyeceğini dair tapu kütüğüne şer konulması kaidesiyle 1 TL iz bedel mukabilinde satışını oylarınıza sunuyorum, dedi.’’

Biga Merkez Avcılık ve Atıcılık İhtisas Spor Kulübü Başkanı Alaaddin Şiren; ‘’Avcılık ve Atıcılık İhtisas Spor Kulübü 1946 yılında kurulmuştu. Tapumuzu bugüne kadar da alamamıştık. Destek oldunuz ve tapumuzu aldık. Yönetim kurulu ve üyelerimiz adına teşekkür ediyorum, dedi.’’

 



Biga 13.03.2022 19:01:00 0
  • Pazartesi 25.4 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Salı 27.5 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.4 ° / 15.3 ° Güneşli
  • BIST 100

    10643,60%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04