Biga MYO Yönetiminden BİSEV Biga Huzur Evi Ziyareti

Biga MYO Yönetiminden BİSEV Biga Huzur Evi Ziyareti

Biga Meslek Yüksekokulu (Biga MYO) Müdürü Öğr.Gör. Ertuğrul Bilgücü, Müdür Yardımcıları Öğr.Gör. Bahaddin Zayim ve Öğr.Gör. Muradiye Özel Ödül ile Meslek Yüksekokulu Sekreteri Basri Çorak BİSEV Biga Huzur Evini ziyaret ettiler.

BİSEV (Biga Sağlık ve Eğitim Vakfı) Yönetim Kurulu Başkanı Servet Bayram ve BİSEV Vakıf Müdiresi Aysun Sansak tarafından karşılanan Biga MYO Yönetimine Huzur Evi hakkında genel bilgi verilerek yaşanan sorunlara ivedilikle çözüm bulunmasının önemi anlatıldı. BİSEV Yönetim Kurulu Başkanı Servet Bayram yaptığı konuşmada; 1996 yılında yardımsever vatandaşlarımız tarafından kurulan Vakfımız her türlü güçlük ve sıkıntılara rağmen, kuruluş amaçları doğrultusunda faaliyetlerini  sürdürmektedir. Halen Huzur Evinde üçü kendi imkanlarımız ile olmak üzere toplam 61 yaşlı insanımızı misafir etmekteyiz. Bu amaçla da 18 personeli istihdam etmekteyiz.  En büyük sıkıntımız, maliyetlerin artmasına bağlı olarak maddi desteğe olan ihtiyacımızın da sürekli artmasıdır. 2003 yılında yapılan Huzur Evi Tesisimizin ısıtma, aydınlatma, izolasyon ve elektrik tesisatlarında yaşanabilen sorunlarına çözüm üretmede sizlerden destek bekliyoruz, dedi.

Biga MYO'dan Huzur Evi Ziyareti

Yaşlılığın, hayatın çok özel bir dönemi olduğunu belirten Biga Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr.Gör. Ertuğrul Bilgücü yaptığı konuşmada; yaşlılarımız dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımızdır. Yaşlılarımızın hayata bağlı kılınmaları, hepimizin minnet borcudur. BİSEV bu konuda önemli hizmetler yapmaktadır. Bu kapsamda bizler Meslek Yüksekokulu yönetimi olarak; 38 kadrolu öğretim elemanı, öğrenim verilen 11 program ile Huzur Evinin ihtiyaçlarının giderilmesinde sağlayabileceğimiz katkı ve destekler ile daima yanınızda olacağız, dedi.

Huzur Evinin günlük çay saatinde gerçekleştirilen ziyarette huzurevi sakinlerinden emekli öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutlayan, Biga MYO üyeleri sosyal sorumluk görevi olarak gördükleri ziyarette duygusal anlar yaşadılar. Ziyaretten duyduklarını memnuniyeti ifade eden huzur evi sakinleri, yaşadıkları hayat tecrübelerini paylaştılar.



Biga 30.11.2019 10:11:00 0
  • Cuma 20.4 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 12.2 ° / 9 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 19.1 ° / 8 ° Güneşli
  • BIST 100

    9539,08%0,09
  • DOLAR

    32,49% 0,13
  • EURO

    34,72% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2489,94% 1,14
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71