Biga Protokolü Bayramlaştı

Biga Protokolü Bayramlaştı

Biga Protokolünün geleneksel bayramlaşma programı 2 Mayıs Pazartesi günü saat 11:00’de Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirildi.

Biga Protokolünün geleneksel bayramlaşma programı 2 Mayıs Pazartesi günü saat 11:00’de Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirildi.

Cumhuriyet Meydanında düzenlenen bayramlaşma programına; Biga Kaymakamı Erdinç Dolu, Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Biga TSO Başkanı Şadan Doğan, Biga Muhtarlar Derneği Başkanı Ayhan Ferah, Ak Parti Biga İlçe Başkanı Nihat Borazan, MHP Biga İlçe Başkanı Salih Altınkaya, İyi Parti Biga İlçe Başkanı Mahmut Aydemir, Bigalı Mehmet Çavuş Derneği Başkanı Necdet Özer, Biga Kent Konseyi Başkanı Metin Tatlı, Çanakkale İl Genel Meclis Üyesi Hakkı Sezen, Biga İlçe Emniyet Müdürü Emre Bolat, Biga İlçe Jandarma Komutanı Hüseyin Servi, Biga İlçe Tarım Müdürü Fevzi Atmaca, Biga İlçe Müftüsü Ertuğrul Akın, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, parti yöneticileri, dernek başkan ve yöneticileri ve davetliler katıldılar.

Biga Kaymakamı Erdinç Dolu yaptığı konuşmada, ‘’ Ramazan ayını huzur iklimi içerisinde tamamladık. Bu süreçte öncelikle dezavantajlı gruplarımız başta olmak üzere toplumumuzun her kesimiyle bir araya gelmeye çalıştık. İftarlarımızı onlarla, onların sofrasında, hep beraber açmayı Rabbim nasip etti ve bugün de Ramazan Bayramı'na eriştirdi. Rabbim nice nice sağlıklı, huzurlu bayramlara kavuşturmayı nasip etsin. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi daim eylesin. Özellikle gerek yurt içinde ve şu anda da sınır ötesinde ülkemizin birliği, beraberliği, bekası için hainlerle çarpışan başta polislerimiz, askerimiz, jandarmamız olmak üzere tüm kolluk kuvvetlerimizin yar ve yardımcısı olsun. Başta Bigalı hemşehrilerim olmak üzere tüm vatandaşlarımızın ve İslam dünyasının Ramazan Bayramını kutluyorum, dedi.’’

Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirilen bayramlaşmanın ardından, Biga Garnizon Şehitliği ziyaret edildi. Biga İlçe Müftüsü Ertuğrul Akın'ın da katılımıyla şehitler için dua okundu. Şehitlik ziyaretinin ardından sırasıyla; BİSEV Huzurevi, Biga İtfaiye Müdürlüğü, Biga İlçe Jandarma Komutanlığı, Biga İlçe Emniyet Müdürlüğü, Biga Devlet Hastanesi ve Biga Özel Can Hastanesi ziyaret edilerek bayramlaşma gerçekleştirildi.

 



Biga 4.05.2022 12:32:00 0
  • Perşembe 18.4 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 20.2 ° / 10.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 20.3 ° / 11 ° Güneşli
  • BIST 100

    9722,09%0,80
  • DOLAR

    32,53% -0,04
  • EURO

    34,79% -0,18
  • GRAM ALTIN

    2439,98% 0,42
  • Ç. ALTIN

    3994,55% -0,61