Biga Sivil Toplum Kuruluşları Bigaspor İçin Toplandı

Biga Sivil Toplum Kuruluşları Bigaspor İçin Toplandı

Biga Kaymakamı Erdinç Dolu Başkanlığında Bigaspor’a destek amacıyla Biga Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı odasında toplantı yapıldı.

Biga Kaymakamı Erdinç Dolu Başkanlığında Bigaspor’a destek amacıyla Biga Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı odasında toplantı yapıldı.

Toplantıya Biga Kaymakamı Erdinç Dolu, Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Gümüşçay Belediye Başkanı Adnan Pastırmacı, Biga Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şadan Doğan, Biga Ticaret Borsası Başkanı Mesut Okyay, Biga Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim Mutur, Biga Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Sait Tanur, Biga Esnaf ve Kefalet Kooperatifi adına Mustafa Kurt, Biga Merkez Avcılık Atıcılık Kulübü Başkanı Alaattin Şiren, Yeşilada Avcılık ve Atıcılık Kulübü Başkanı Fatih Atan, Bigaspor Kulüp Başkanı Serkan Özkan ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Toplantıda Açılış konuşması yapan Biga Kaymakamı Erdinç Dolu, ‘’Biga’mızın ortak marka değeri Bigasporumuz için ne yapabilirizi konuşmak için buraya toplandık. Bigaspor hepimizin Bigaspor’a sahip çıkmalıyız ve destek olmalıyız. Başkanımız ve yöneticilerimiz elinden geleni yapıyor. Başkanımızın bir projesi var Bigaspor’a destek olmak için tüm iş adamlarımızı, tüm esnaflarımızı ve tüm halkımızı Bigasporumuza destek olmaya davet ediyorum dedi.’’

Bigaspor Kulüp Başkanı Serkan Özkan yaptığı konuşmada, ‘’bu önemli toplantının düzenlenmesinde emeği geçen bugüne kadar ilçemize geldiği günden beri her zaman yanımızda olan değerli Kaymakamımız Erdinç Dolu’ya ve herkese çok teşekkür ederim. Ben ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım böylesi zor zamanda Bigasporumuz için büyük emekler harcayarak takımımızı bu gün 6. hafta sonunda lider olarak Tüm Türkiye’de konuşulur ve örnek gösterilir hale getirdik. Ligi Allah’ın izni ile Şampiyon bitirip 3.lige çıkmak istiyoruz. Tüm halkımızdan takımımıza destek istiyoruz. Bu destek olayını tabana yayabilirsek bu işin üstesinden geleceğiz. Bu yıl güzel bir slogan ile ‘’birlikte başaracağız’’ diyerek bu yola çıktık ve inşallah birlikte başaracağız. Her eve 1 forma formasız ev kalmasın bigasporumuza sahip çıkalım, dedi.’’

 



9.12.2021 11:30:00 0
  • Çarşamba 18.9 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Perşembe 18.4 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 20.2 ° / 10.5 ° Güneşli
  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,60% 0,27
  • EURO

    34,77% 0,34
  • GRAM ALTIN

    2410,39% -0,91
  • Ç. ALTIN

    3997,01% -1,87