Biga Şoförler Odası Başkanının Oğlu Recep Tanur Avukat Oldu

Biga Şoförler Odası Başkanının Oğlu Recep Tanur Avukat Oldu

Recep Tanur, Şeyma Çimendere, Büşra Balcı, Gülsüm Çevik, Ahmet Oğuz Güner, Fatih Erken ve Cansu Güçlü düzenlenen törenle yemin ederek avukatlık mesleğine başladılar. Düzenlenen yemin töreni; Çanakkale Baro Başkanı Av. Bülent Şarlan, yönetim kurulu üyeleri ve misafirlerin katılımıyla gerçekleşti.

Çanakkale Baro Başkanı Av. Bülent Şarlan yaptığı konuşmada; baro ailesine yeni katılan meslektaşlarımızın başarılı avukatlar olacağına inanıyorum. Avukatlık cübbeleri giydirilen meslektaşlarımız, avukatlık mesleğine ilk adımlarını attılar. Törende Çanakkale Barosunun başlattığı yeni proje kapsamında ruhsatlarını alan meslektaşlarımız adına üç adet fincan bağışı yapıldı, dedi.

Recep Tanur, Şeyma Çimendere, Büşra Balcı, Gülsüm Çevik, Ahmet Oğuz Güner, Fatih Erken ve Cansu Güçlü avukatlık yeminlerini ettikten sonra, ruhsatlarını Çanakkale Baro Başkanı Av. Bülent Şarlan’ın elinden aldı.

Biga Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Sait Tanur’un oğlu Recep Tanur Avukat Oldu

Biga Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Sait Tanur’un oğlu Recep Tanur, İstanbul Ticaret Üniversitesi Hukuk Fakültesinde aldığı 4 yıllık eğitimin ardından mezun oldu. 1 yıl stajını tamamlayarak başarılı olan Tanur, dün Çanakkale Barosunda düzenlenen törende ruhsatını aldı.

recep tanur avukat oldu

Recep Tanur’un avukatlık mesleği ruhsat törenindeki heyecanını babası Sait Tanur, annesi Nahide Tanur ve kardeşi Sinem Tanur ile birlikte paylaştı. Konu hakkında açıklama yapan Biga Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Sait Tanur;  duygusal olmamak elde değil. Hukuk her gün herkese lazım olacaktır. Hukuku elinde tutacaklar, avukatlardır. Oğlumun avukat olması bizim için bir onurdur. Staj konusunda yardımcı olan herkese teşekkür ederim. Umarım yeminine layık bir avukat olur. İnşallah uzun süre Biga ve Türkiye’ye hizmet eder, dedi.



Çanakkale 23.10.2019 12:18:00 0
  • Perşembe 18.4 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 20.2 ° / 10.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 20.3 ° / 11 ° Güneşli
  • BIST 100

    9722,09%0,80
  • DOLAR

    32,53% -0,04
  • EURO

    34,79% -0,18
  • GRAM ALTIN

    2439,98% 0,42
  • Ç. ALTIN

    3994,55% -0,61