Biga Ticaret Ve Sanayi Odası Şubat Ayı Meclis Toplantısını Yaptı

Biga Ticaret Ve Sanayi Odası Şubat Ayı Meclis Toplantısını Yaptı

Biga TSO Şubat ayı Meclis Toplantısı, Meclis Başkanı Melih Akyıl’ın başkanlığında 8 Şubat Salı günü saat 18.30’da oda hizmet binasında bulunan konferans salonunda sosyal mesafe kurallarına uygun olarak yapıldı.

Biga Ticaret ve Sanayi Odası (Biga TSO) Şubat ayı Meclis Toplantısı, Meclis Başkanı Melih Akyıl’ın başkanlığında 8 Şubat Salı günü saat 18.30’da oda hizmet binasında bulunan konferans salonunda sosyal mesafe kurallarına uygun olarak yapıldı.

Toplantının birinci gündem maddesi gereği Biga Ticaret ve Sanayi Odası’nın 2022 yılı Ocak ayı gelir-gider durumu, ikinci gündem maddesi gereği 2021 yılı kesin gelir gider durumu ile bilançosu okundu ve meclis üyeleri tarafından oy birliği ile kabul edildi.

Toplantının son bölümünde söz alan Biga TSO Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan; sözlerine bir müjde ile başladı. Doğan, “TOBB ve Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol imzalandı. Bu kapsamda Biga’mıza da bir okul kazandıracağız. Biga’mıza bizlerin taleplerini destekleyerek yeni bir okul kazandıracak olan başta TOBB Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu olmak üzere emeği geçenlere sonsuz teşekkür ediyorum. Eğitime yatırımı geleceğe yapılan en büyük yatırım olarak gören TOBB ve Oda-Borsalar olarak ülkemizin geleceği ve çocuklarımızın eğitimi için elimizi taşın altına koymaya devam ediyoruz. Bölgemize hayırlı olsun, dedi.’’

Doğan ayrıca, oda olarak Ocak ayı içerisinde yapılan faaliyetler ile güncel ekonomik gelişmeler hakkında meclis üyeleri ile bilgiler paylaştı. Artan elektrik fiyatlarının tüm sektörler için maliyetleri başa çıkılamaz bir noktaya getirdiğini ve üretim çarklarının hız kesmeden dönebilmesi için elektrik fiyatlarında bir an önce indirime gidilerek firmalarımızın mağduriyetlerinin giderilmesi yönündeki taleplerin TOBB nezdinde ilgili kurum ve kuruluşlara iletildiğini belirten Doğan, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Sayın İbrahim Kalın’ın bu doğrultuda gerçekleştirdiği açıklamalarının olumlu bir gelişme olarak değerlendirildiğini dile getirdi.

 



Ekonomi 12.02.2022 15:40:00 0
  • Perşembe 20.4 ° / 11 ° Güneşli
  • Cuma 20.5 ° / 11.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.2 ° / 12.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,47% 0,32
  • EURO

    34,67% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2410,63% 1,29
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00