Biga TSO Başkanı Şadan Doğan’dan Kadınlar Günü Mesajı

Biga TSO Başkanı Şadan Doğan’dan Kadınlar Günü Mesajı

Biga Ticaret ve Sanayi Odası (Biga TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle mesaj yayınladı.

Biga Ticaret ve Sanayi Odası (Biga TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan, kadınları destekleyen toplumların geleceklerini güçlendirdiklerini belirterek, Türkiye’nin geleceğinde kadınların büyük rolü olduğunu vurgulayarak bütün kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.

‘’Kadınlar En Büyük Değerimiz Onlarla Güçlüyüz’’

Biga TSO Başkanı Doğan, ‘’çekirdek aile başta olmak üzere illerin, bölgelerin ve ülke ekonomisinin gelişmesinde kadınların büyük rolü olduğunu vurguladı. Doğan, ‘’Girişimcilik başta olmak üzere kadınların her alanda desteklenmesi geleceğimizi güçlendirir" dedi. Ülkemizde kadınların toplumda yerini almasına yönelik birçok destek bulunduğunu kaydeden Doğan, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından hayata geçirilen TOBB Kadın Girişimciler Kurulu’nun bu anlamda büyük bir farkındalık yarattığını, bu kuruluşa bağlı Biga Kadın Girişimciler Kurulu’nun da kentimizde kadınların işgücüne girişimci olarak katılmasına yönelik büyük gayret ve çabaları olduğunu kaydetti.

Doğan, "Biga Ticaret ve Sanayi Odası’na kayıtlı kadın üyelerimizin geçmişe nazaran artmasından büyük bir memnuniyet duymaktayız. Bu artışta ülkemizde kadınlara yönelik desteklerin artmasının payının büyük olduğunu söyleyebiliriz. Her alanda olduğu gibi girişimcilik alanında da kadınlar başarılı oluyorlar. Kurdukları işletmelerde kendi istihdamlarına ek olarak yeni istihdam da sağlayarak ilçemizin, bölgemizin ve ülkemizin ekonomisine katkı veriyorlar. Bu memnuniyet veren gelişmenin daha da artması için Biga Kadın Girişimciler Kurulumuz önderliğinde çalışmalarımız sürüyor. İnanıyoruz ki kadınların iş hayatında daha yapacak ve başaracak çok işleri var. Bu anlamda Oda olarak Biga'da ve bölgemizde kadınların girişimciliğe adım atmaları ve hayallerini gerçekleştirmeleri için yaptığımız çalışmaları önümüzdeki dönemlerde de devam ettireceğiz, ifadesini kullandı.’’



Yaşam 8.03.2021 18:01:00 0
  • Perşembe 18.4 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 20.2 ° / 10.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 20.3 ° / 11 ° Güneşli
  • BIST 100

    9722,09%0,80
  • DOLAR

    32,53% -0,04
  • EURO

    34,79% -0,18
  • GRAM ALTIN

    2439,98% 0,42
  • Ç. ALTIN

    3994,55% -0,61