Biga TSO Kadınlar Gününü Kutladı

Biga TSO Kadınlar Gününü Kutladı

Biga Ticaret ve Sanayi Odası (Biga TSO) kadın girişimciler tarafından Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle resepsiyon düzenledi.

Düzenlenen etkinliğe Biga TSO Başkan Yardımcısı Hüseyin Şahin, Sedat Çakır ve yönetim kurulu üyeleri, Meclis Başkanı Melih Akyıl ve meclis üyeleri, Biga Kaymakamı Mustafa Can, Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan ve eşi Feride Erdoğan, Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi ve çok sayıda kadınlar katıldı.

Biga TSO Başkan Yardımcısı Hüseyin Şahin konuşmasında; Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle emekçi kadınların gününü kutluyorum. Bu etkinliğe katılan herkese Biga TSO adına hepinize hoş geldiniz diyorum, dedi.

Biga TSO Kadınlar Gününü Kutladı

Biga TSO Girişimci Kadınlar adına konuşan İnci Bayram; 8 Martta anlatmak istediğimiz kadının emeğinin geçtiği her alana dikkat çekmek istiyoruz. Evdeki kadının da emeği yok sayılmamalı iş yerindeki kadının da.  Malesef günümüzde her ne kadar bilinç düzeyi yükselse bile yine de hala kadına şiddet kadın emeğine haksızlıklar devam etmektedir. İş yaşamımız da emeğimizle, zekâmızla var olmaktan asla korkmuyoruz. Bizim cesarete, desteğe ihtiyacımız yok yeter ki emeğimize saygı duyulsun. Sadece kadın olduğumuz için toplumsal baskıya maruz kalmayalım. Her gün psikolojik, fiziksel şiddete maruz kalmayalım, dedi.

Biga TSO Kadınlar Gününü Kutladı

Kadınlar Gününe katılan bazı kadınlar kendi görüş ve fikirlerini dile getirdiler. Biga Kaymakamı Mustafa Can ve Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan yaptıkları konuşmalarda Kadınlar Gününü kutlayarak kadınların her zaman arkasında olduklarını söylediler.

Düzenlenen program pasta kesimi ile sona erdi.



Yaşam 7.03.2020 16:46:00 0
  • Cuma 20.5 ° / 11.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.2 ° / 12.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 18.6 ° / 10 ° Güneşli
  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,36
  • EURO

    34,70% -0,09
  • GRAM ALTIN

    2394,58% -1,15
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22