Biga TSO Mayıs Ayı Meclis Toplantısı

Biga TSO Mayıs Ayı Meclis Toplantısı

Biga Ticaret ve Sanayi Odası Mayıs ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi.

Biga Ticaret ve Sanayi Odası Mayıs ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi. Meclis toplantısında konuşan Başkan Doğan, gerçekleşen Ankara ziyaretinden, oda çalışmalarına ve Biga Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerine birçok konuya değindi.

Gerçekleşen toplantıya Biga TSO Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan, Meclis Başkanı Melih Akyıl ve Meclis Üyeleri katılım sağladı. Ümit Alşan’ın yönettiği meclis toplantısında nisan ayı gelir-gider durumunu Metin Mutlu okudu, faaliyetleri ise Hakan Akın sundu.

Mecliste bir diğer gündem maddesinde simit fiyatlarının görüşülmesi oldu. Yapılan görüşmelerin sonucunda 80 gr. simidin fiyatı 2,50 TL'den 3,00 TL olarak belirlendi.

Sair görüşmelerde söz alan Başkan Şadan Doğan birçok konuda değerlendirmelerde bulundu:

‘’Ankara’ya Çıkartma Yapmıştık’’

Ankara’ya bir çıkarma yapmıştık. Belediye başkanlarımız ve Ak Parti ilçe başkanımız ile bir de oda başkanı olarak ben vardım. Ankara’ya giderken Karayolları’na da uğradık. Karabiga kavşağı, Karabiga’ya sıcak asfalt, Can Hastanesi’nin oradaki ışıklar, Kıbrıs Şehitleri Caddesi’nin asfaltlanması, ışıklandırılması, altyapı çalışmaları gibi sözler almıştık. Bizim en çok baskı yaptığımız yer ise Karabiga kavşağıydı. Projeleri hazırlandı. Hızlı bir şekilde yapılırsa, onun da meyvelerini toplayacağız inşallah. Bir de Köylere Hizmet Götürme Birliği’ne kepçe talebimiz oldu. Kepçe Biga Belediyesi’ne geldi. Belediye Meclisi’nde bütün siyasi partiler, bağımsızlar da dahil oybirliğiyle sağolsunlar o kararı da aldılar. Başta belediye başkanımız olmak üzere tüm meclis üyelerimize çok teşekkür ederim. Oybirliğiyle geçmesi çok iyi oldu. O kepçe köyler için geldi çünkü. Gençlik Spor Bakanlığı’nda da Bakan beyle görüşmüştük. Orada da Karabiga Belediyesi’ne, Gümüşçay Belediyesi’ne halı sahalarla ilgili destekler aldık. Onlar da geldi. İlyas Bayram Stadyumu’nda atletizm pistinin, 18 Eylül Stadı’nın çimlerinin yenilenmesi gibi isteklerimiz oldu. Bunların da paraları Çanakkale İl Spor Müdürlüğü’ne geldi. İnşallah en kısa zamanda bunların da ihaleleri olur. Bunları neden söylüyorum. Ankara’ya yaptığımız ziyarette taleplerimizin yüzde 95’ini almış olduk. Ben siyasetçi değilim. Ben bağımsız adamım. Bunu da her yerde söylüyorum. Çok başarılı bir seyahat oldu. Bundan sonraki ziyaretlerde de inşallah Biga için yararlı işler yapacağız. Ramazan’da huzurevine gittik. Yönetim Kurulu olarak 10 bin lira destek olma kararı aldık. Bunu da sizlerle paylaşayım. Biga her geçen gün büyüyor. Biga için yapacağımız çalışmalar var. Yapılması gereken çalışmalar var. Haziran ayında da bir festival planlanıyor. Biz de oda olarak yer alacağız.

‘’Adaylığım İle İlgili Açıklamayı Haziran Ayında Yapacağım’’

Eğer hükümetsel bir şey olmazsa tüm oda ve borsalar seçimlerini önümüzdeki Ekim-Kasım aylarında yapacaklar. Biz de yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla Kasım ayının ilk haftası yapmayı planlıyoruz. Eğer aday olmak isteyenler varsa diye şimdiden duyuruyorum. Ben de Haziran sonunda adaylığımla ilgili açıklama yapmayı planlıyorum. Başkan adaylarının önünü açmak için yapacağım bu açıklamayı.

Başkan Şadan Doğan'ın konuşmasıyla meclis toplantısı sona erdi.

 



Ekonomi 12.05.2022 21:19:00 0
  • Salı 14.4 ° / 12 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15.5 ° / 11.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 20.4 ° / 11 ° Güneşli
  • BIST 100

    9982,15%0,67
  • DOLAR

    32,41% -0,06
  • EURO

    34,81% 0,21
  • GRAM ALTIN

    2434,19% -0,17
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00