Biga Ve Belde Belediye Başkanlarından Ankara’ya Ziyaret

Biga Ve Belde Belediye Başkanlarından Ankara’ya Ziyaret

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi, Gümüşçay Belediye Başkanı Adnan Pastırmacı, Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Şahin, Ağaköy muhtarı ve Muhtarlar Derneği Başkanı Ayhan Ferah, muhtarlar, meclis üyeleri Ankara’da bir takım ziyaretler yaptı.

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi, Gümüşçay Belediye Başkanı Adnan Pastırmacı, Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Şahin, Ağaköy muhtarı ve Muhtarlar Derneği Başkanı Ayhan Ferah Ankara’da Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ak Parti Grup Başkan Vekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan ile toplantıya katıldılar.

Biga Ve Belde Belediye Başkanlarından Ankara’ya Ziyaret

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan yaptığı açıklamada;

Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile grup toplantısının ardından bir araya gelerek Biga'mızla ilgili çok verimli bir istişare gerçekleştirdik. Projelerimizden bahsederek desteklerini aldık. Biga'mız için durmadan yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz.

Ankara ziyaretlerimiz kapsamında DSI Genel Müdürü Mevlüt Aydın ile bir araya gelerek, Taşoluk sulaması ve Asmalı Uzunsu derelerinin ıslah çalışmaları ilgili görüştük. Misafirperverlikleri için kendilerine teşekkür ederim, dedi.

Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi yaptığı açıklamada;

Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile grup toplantısının ardından bir görüşme gerçekleştirdik. Karabiga’mızın ihtiyaçlarını, refah düzeyinin artması için gerekli olan projeleri ve halihazırda devam eden projeleri kendilerine sunduk, destek sözü aldık.

Biga Ve Belde Belediye Başkanlarından Ankara’ya Ziyaret

Ardından Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu Başkanımız Mustafa Yılmaz'ı makamında ziyaret ederek Karabiga'mızın doğalgaz süreci hakkında istişare ettik. Doğalgaz sürecinin Karabiga için 2020 yatırım planına alındığı, 2021'de ilk kazmanın vurulacağı ve 2022'de doğalgazın beldemize verileceği müjdesini aldık.

Bu süreçte bizi yalnız bırakmayan Grup Başkanvekilimiz Çanakkale Milletvekilimiz Bülent Turan ve Çanakkale Milletvekilimiz Jülide İskenderoğlu'na teşekkürlerimi sunuyorum. Daha refah ve yaşanılabilir bir Karabiga için hep birlikte çalışmaya durmadan devam edeceğiz, dedi.

Biga Ve Belde Belediye Başkanlarından Ankara’ya Ziyaret

 



Belediye 16.01.2020 19:19:00 0
  • Çarşamba 24.4 ° / 15 ° Güneşli
  • Perşembe 22.4 ° / 14 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 15.2 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • BIST 100

    10336,5%0,68
  • DOLAR

    32,26% 0,08
  • EURO

    34,73% -0,08
  • GRAM ALTIN

    2399,15% -0,41
  • Ç. ALTIN

    3903,08% 0,24