Tarih: 16.06.2021 19:33

Biga Ziraat Odası Yeni Arazi Aracı İle Hizmet Kalitesini Artırıyor

Facebook Twitter Linked-in

Üyelerinden aldığı güçle etkinliğini giderek artıran Biga Ziraat Odası, bünyesinde faaliyet gösteren iktisadi işletmesine ‘’0’’ (sıfır) kilometre arazi aracı alarak gücüne güç kattı.

Her geçen yıl faaliyet alanını genişleterek etkinliğini artıran Biga Ziraat Odası, üyelerinden gelen beklenti ve istekler doğrultusunda geçtiğimiz yıllarda kadrosundaki ziraat mühendisi sayısını ikiye çıkararak güçlendirmişti. Odada geçirdiği oryantasyondan sonra üreticileri tarlalarında ziyaret etmeye başlayan ve olumlu tepkiler alan personelin kullanımına sunulmak üzere ortaya çıkan arazi aracı ihtiyacı Nisan ayından itibaren yönetim kurulunda ve tartışmaya açılmıştı.

İlgili yönetim kurulu toplantısı sonrası olumlu görülerek alımı karar verilen arazi aracı olarak sınıfının en güçlüsü olan arazi aracı alınmasında karar kılındı. Söz konusu araç Haziran ayı içinde Biga Ziraat Odası İktisadi İşletmesi bünyesinde hizmet vermeye başladı.

Yeni arazi aracının oda bünyesine katılmasının ardından bir açıklama yapan Biga Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Güray Ergün , ‘’yerden yüksekliği, güçlü süspansiyonu, üstün arazi özelliği ve kaya sağlamlığındaki şasisi ile sınıfının lideri durumunda olan arazi aracı çalışma arkadaşlarımızın zor arazi koşullarında isteklerini karşılarken üyelerimizin arazilerine yapılan ziyaretlerin sorunsuz geçmesini sağlayacak. 

Geçtiğimiz yıldan itibaren odamız ilk defa sistemli biçimde araziye çıkarak üreticilerimize tarlalarında hizmet vermeye başladı bu tarihten sonra giderek artan talepler ile yoğunlaşan arazi çalışmalarına, kamyonetimiz ile gidemez ve giremez hale geldik. Yeni aracımız ile artık her arazi koşulunda ve her mevsim üreticilerimizin tarlalarına kadar erişebilecek konuma ulaştıklarını belirterek oda bünyesine böyle güçlü ve sağlam bir arazi aracı katmaktan son derece gururlu olduklarını söyledi.’’

Biga Ziraat Odası Yeni Arazi Aracı İle Hizmet Kalitesini Artırıyor
Biga Ziraat Odası Yeni Arazi Aracı İle Hizmet Kalitesini Artırıyor

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —