BİGA'DA GÖRKEMLİ AÇILIŞ

BİGA

Yeniçiftlik Tarımsal Kalkınma Kooperatifi'nin yeni iş yeri gerçekleştirilen tören ile açıldı. Açılış töreninde yoğun katılım ise dikkat çekti.

22 Mart Çarşamba günü Yeniçiftlik Tarımsal Kalkınma Kooperatifi’nin Biga İstiklal Caddesi’nde resmi açılışı yapıldı. Açılışa yoğun ilgi oldu. Biga Kaymakamı Erdinç Dolu ve Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan yeni iş yeri sahiplerine bol kazançlar diledi. Ardından dua edildi ve kurdele kesilmesinin ardından ikram yapılarak açılış son buldu.

Açılışa; Biga Kaymakamı Erdinç Dolu, Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Gümüşçay Belediye Başkanı Adnan Pastırmacı, Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi, Biga İlçe Emniyet Müdürü Emre Bolat, Biga İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, Biga İlçe Tarım Müdürü Fevzi Atmaca, Biga AK Parti İlçe Başkanı Nihat Borazan, CHP Biga İlçe Başkanı Cemal Mantar, MHP Biga İlçe Başkanı Salih Altınkaya, Biga Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şadan Doğan, Biga Ticaret Borsası Başkanı Bülent Baş,  S.S. 281 Sayılı Biga Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Mehmet Tınaz, Biga Ziraat Odası Başkanı Güray Ergün, Biga Şoförler Odası Başkanı Sait Tanur, Biga Muhtarlar Derneği Başkanı Ayhan Ferah ve vatandaşlar katılım sağladı.

Açılış sonrasında bir teşekkür konuşmasın yapan Yeniçiftlik Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Saim BAKAR;Kooperatifimizin yeni iş yerinin açılışına katılım sağlayan tüm herkese teşekkürlerimizi sunuyorum.Yenilikçi kooperatifçilik anlayışımız ile üyelerimize halkımıza en iyi hizmeti vermek öncelikli hedefimiz.Köyümüzde yaptığımız çalışmaların yanı sıra artık Biga merkezde de faaliyet göstereceğiz.Küçükbaş,Büyükbaş ve Tavuk çeşitlerinin satışı ile başladığımız yeni et marketimize tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz.



Gündem 22.03.2023 21:10:00 0
  • Cumartesi 15.2 ° / 12.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 18.6 ° / 10 ° Güneşli
  • Pazartesi 20.4 ° / 8.3 ° Güneşli
  • BIST 100

    10276,90%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07