Biga’da İlköğretim Haftası Kutlandı

Biga’da İlköğretim Haftası Kutlandı

Biga’da İlköğretim Hatası Kutlandı

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı İlköğretim Haftası 15 Eylül Salı günü saat 10:00’da Cumhuriyet Meydanında düzenlenen törenle kutlandı. İlköğretim Haftası kutlama törenine saygı duruşu ve İstiklal Marşının söylenmesiyle başlandı. Atatürk anıtına Biga İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çelengi sunuldu.

Biga İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen yaptığı konuşmada, ‘’Biga’da bin 200 öğretmen ve okul çalışanı ile bir birine kenetlenmiş kocaman bir aile olarak 14 bin öğrencimize kavuşacağımız günleri heyecanla bekliyoruz. Bu süreçte edindiğimiz tecrübeler ışığında şartlar ne olursa olsun, zorluklara yenilmeden yenilenerek çıkacağız.

İlköğretim Hatası Kutlandı
İlköğretim Hatası Kutlandı

Pandemi döneminde okulundan, öğretmenlerinden ve arkadaşlarından ayrı kalan çocuklarımızın gayretine, inancına şahit etmekten büyük kıvanç duyuyorum. Buz zorlu süreci sabırla ve pes etmeden yöneten tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Eğitimciler olarak en kıymetli emanetimiz olan yavrularımızın sorumluluğunu yüreğimizde taşıyoruz. Biga eğitim ailesi olmanın mayasında birlik içinde biricik olmak vardır. Bu ülkenin hikâyesini sınırların ötesine taşımak en önemli gayemizdir. Biga’nın evlatları halini bilen, manevi değerlerini önemsemiş, vatan toprağına köklenen bir nesil olarak yarınlarımızın teminatı olacaktır.

İlköğretim Hatası Kutlandı
İlköğretim Hatası Kutlandı

Milletlerimizin evlatlarını yarına hazırlayan kalbi öğrenci için atan kıymetli meslektaşlarım, bu zor günlerde evlatlarımızın hayallerine giden yolu açmak için çalışıyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün milletlerini kurtaranlar, yalnız ve ancak öğretmenlerdir. Sözünün bilinciyle karşımıza çıkan her zorluk ilerlemek ve bir sonraki safhaya geçebilmek üzere bizleri motive ediyor. Evlatlarımızı da bizi biz yapan bu gücü ve ruhu aktarmaya devam edeceğiz.

Yarının ufkunda bir çığır açan nesil hedefimize doğru ilerlerken en büyük gücümüz ve desteğimiz olan değerli velilerimiz, pandemi sürecinde de gördük ki birlikte hareket ettiğimiz sürece her türlü zorluğun üstesinden gelebiliriz. Biz bir birine yürekten bağlı, büyük ve güçlü aileyiz, dedi.’’

Tören öğrencinin şiir okumasının ardından sona erdi.

İlköğretim Hatası Kutlandı
İlköğretim Hatası Kutlandı

 



Eğitim 15.09.2020 13:11:00 0
  • Cumartesi 12.2 ° / 9 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 19.1 ° / 8 ° Güneşli
  • Pazartesi 20.3 ° / 13.4 ° false
  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,57% 0,32
  • EURO

    34,77% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2508,54% 0,99
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22