Bigalı genç ve kadın girişimciler hızlı başladı

Bigalı genç ve kadın girişimciler hızlı başladı

Biga Ticaret ve Sanayi Odası'nın genç ve kadın girişimcileri, tanışma toplantısında bir araya geldi. Toplantıda geniş katılımlı bir buluşma planlanırken, çalışmalarla ilgili değerlendirme yapıldı.

Biga Ticaret ve Sanayi Odası'nın genç ve kadın girişimcileri, tanışma toplantısında bir araya geldi. Toplantıda geniş katılımlı bir buluşma planlanırken, çalışmalarla ilgili değerlendirme yapıldı. Düzenli ve gündemli toplantılar yapılması fikri öne çıktı. Toplantıya Biga TSO Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan, Başkan Yardımcısı Tevfik Başarır da katıldılar.

"ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPACAĞIZ"
Toplantının açılışını yapan Biga TSO Başkanı Şadan Doğan; TOBB Çanakkale İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcısı seçilen Beyhan Var ile TOBB Çanakkale İl Genç Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcısı seçilen Cem Öner'i tebrik etti. Biga TSO'nun faaliyetleri hakkında bilgi veren Şadan Doğan; "Biz oda olarak genç ve kadın girişimcilerimizi çok önemsiyoruz. Sizlerle bir arada olmak, sizin gibi girişimcilerle birlikte bir sorumluluğu paylaşmak ben ve ekibim için çok önemli. Bizler Biga'mızın ikinci yüzyılını planlama görevimizi yerine getirirken, odamızı da ilk yüzyılına hazırlamak için stratejilerimizi oluşturuyoruz. Biga'mızın ikinci yüzyılı ve odamızın ilk yüzyılı tabiiki sizlere emanet olacak. Biga'mız bölgemizin yükselen değeri ve ekonomik anlamda lideri konumunda. Bundan sonra sizler için bize düşen ne görev varsa elimizden geleni yapacağız" ifadelerini kullandı.

Şadan Doğan'ın ardından başkan yardımcısı Tevfik Başarır da bir konuşma yaparak toplantıya katılanları selamladı. Ardından toplantıya katılan sırayla kendilerini tanıttıktan sonra, toplantıların geleceği ile fikir ve önerilerini sıraladılar.

GENİŞ KATILIMLI BULUŞMA PLANLANIYOR
Toplantıda geniş katılımlı bir buluşma yapılması ve aylık düzenli toplantılarla bir araya gelme fikri benimsendi. Aylık toplantılara gündem belirlenmesi, oda meclis toplantılarına katılmak isteyenlerin bilgilendirilmesi, çeşitli ziyaretlere ve toplantılara katılmak isteyen genç ve kadın girişimcilere destek olunması, genç ve kadın girişimcilerden konukların davet edilmesi, Teknopark yönetiminin oda ziyareti öncesi yapacağı toplantıya geniş katılım sağlanması, destekler ve teşvikler konusunda çalışma yapılması görüşülen konular arasında yer aldı. Geniş katılımlı buluşmanın ardından süreç yönetimi ile ilgili karar verilmesi planlanıyor.



Ekonomi 17.11.2023 09:48:08 0
  • Cumartesi 20.3 ° / 11 ° Güneşli
  • Pazar 17.2 ° / 7.7 ° Güneşli
  • Pazartesi 18.5 ° / 12.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19