Bigaspor Dış Transferde 5 Başarılı Oyuncu İle Anlaşma Sağladı

Bigaspor Dış Transferde 5 Başarılı Oyuncu İle Anlaşma Sağladı

Bigaspor dış transfer çalışmalarında Oğuzhan Barkın, Ahmet Arat, Serkan Bozkurt, Serdal Öz, Beşir Ndiaye ile anlaşma sağladı.

Bigaspor dış transfer çalışmalarında Oğuzhan Barkın, Ahmet Arat, Serkan Bozkurt, Serdal Öz, Beşir Ndiaye ile anlaşma sağladı.

Oğuzhan Barkın Bigaspor’da

Bigaspor dış transfer çalışmaları kapsamında başarılı sol bek oyuncusu Oğuzhan Barkın ile anlaşmaya vardı. Bigaspor Tesislerinde yapılan imza töreninde açıklama yapan Bigaspor Halkla İlişkiler Sorumlusu İhan Kaçar " Dış Transfer çalışmaları kapsamında başarılı sol bek Oğuzhan ile anlaşma sağladık. Yeni sezonda sakatlıksız başarılı bir sezon diliyorum" dedi. Oğuzhan Barkın Daha önce Esenlerspor, Kasımpaşa A.Ş (Prof), Bayrampaşa A.Ş (Prof),  Eyüpspor (Prof), Bayburt Özel Idarespor (Prof),  Tunaspor, Sultangazispor, Çorluspor 1947 de forma giydi. Oğuzhan Barkın'in Türkiye Kupasında 1 maç ve Bölgesel Amatör Ligde 102 maç 1 gölü bulunuyor.

Oğuzhan Barkın Bigaspor’da
Oğuzhan Barkın Bigaspor’da

Şampiyon Kaleci Ahmet Arat Bigaspor’da

Bigaspor dış transfer çalışmaları kapsamında başarılı Kaleci Ahmet Arat ile anlaşmaya vardı. Bigaspor Tesislerinde yapılan imza töreninde açıklama yapan Bigaspor Tesisler Sorumlusu Serdar Seçilen  " Dış Transfer çalışmaları kapsamında Şampiyon Kaleci Ahmet Arat ile anlaşma sağladık. Yeni sezonda sakatlıksız başarılı bir sezon diliyorum" dedi.

Ahmet Arat Daha önce Kartaltepespor, Bayrampaşaspor A.Ş (Prof), Zonguldak Kömür A.Ş, Bartınspor, Sultangazispor, Sandıklıspor, 52 Orduspor Fk, Çengelköy Futbol Yatırımları A.Ş, Beyoğlu Yeni Çarşıspor ve Edirnespor firması giydi.

Ahmet Arat’ın daha önce Türkiye Kupasında 3 maçı, Tff 3.ligde 17 maçı, Bal Liginde 127 maç ve 1 golü bulunuyor. Ahmet Arat daha önce Zonguldakspor , Yeni Orduspor ve Edirnesporda Şampiyonluklar yaşadı.

Şampiyon Kaleci Ahmet Arat Bigaspor’da
Şampiyon Kaleci Ahmet Arat Bigaspor’da

Serkan Bozkurt Bigaspor’da

Bigaspor dış transfer çalışmaları kapsamında başarılı oyuncu Serkan Bozkurt İle anlaşmaya vardı. Bigaspor Tesislerinde yapılan imza töreninde açıklama yapan Bigaspor Alt Yapı Sorumlusu Emre Dıramalı " Dış Transfer çalışmaları kapsamında Başarılı Forvet Serkan Bozkurt ile anlaşma sağladık. Yeni sezonda sakatlıksiz ve bol gollü başarılı bir sezon diliyorum" dedi.

Serkan Bozkurt Daha önce Gaskispor, Diyarbakir Kayapinar Bel. Spor, Gaziantep Futbol A.Ş (Prof), Kirikhanspor (prof), Elazığ Belediye Spor (Prof), Çine Madranspor, Manavgat Belediyespor, Yozgatspor (prof), Sultanbeyli Belediye, Kırşehir Belediye, Amasyaspor, Akçakoca Spor, Somaspor, Canspor, Çorluspor, Küçükyalı Yelkenspor, Kartalspor, Sultanbeylispor, Edirnespor forması giydi. Serkan Bozkurt'in daha önce Turkiye Kupasında 2 maçı, Tff 3.ligde 30 maç9 gol 2. Lig 4 maç, 1lig 1 maç, Bal Liginde 136 maç ve 46golü bulunuyor.

Şampiyon Kaleci Ahmet Arat Bigaspor’da
Serkan Bozkurt Bigaspor’da

Serdal Öz Bigaspor'da

Bigaspor dış transfer çalışmaları kapsamında Bölgesel Amatör Ligin en başarılı oyuncuları arasında olan forvet Serdal Öz ile anlaşmaya vardı. Bigaspor Tesislerinde yapılan imza töreninde açıklama yapan Bigaspor Başkanı Serkan Özkan " Dış Transfer çalışmaları kapsamında başarılı forvet oyuncusu Serdal Öz ile anlaşmaya vardık. Bu yaptığımız anlaşmalar ile yeni sezona hazırlıklarımız devam ediyor. Sporcumuza camiamıza hoşgeldiniz diyorum. Sakatlıksız bol gollü bir sezon diliyorum" dedi.

Serdal Öz daha önce Gaziosmanpaşa, Yozgatspor Ticaret (Prof), Anagold 24 Erzincanspor (prof), Ümraniyespor (Prof), Sultanbeyli Belediyespor, Sultangazispor, Çorluspor 1947, Sökespor, Gebzespor, Çengelköy Futbol Yatırımları, Edirnespor Serdal Öz daha önce Türkiye Kupasında 9 maç 2 gol, Tff 3.lig 101 maç 26 gol, Tff 2. Lig 1 maç, Bal ligi 147 maç 98 gol bulunuyor.

Serdal Öz Bigaspor'da
Serdal Öz Bigaspor'da

Beşir Ndiaye Bigaspor’da

Bigaspor dış transfer çalışmaları kapsamında başarılı defans oyuncusu Beşir Ndiaye ile anlaşma sağladı. Bigasporda yapılan imza töreninde açıklama yapan Futbol Şube Sorumlusu Levent Şahin " Dış Transfer çalışmaları kapsamında başarılı defans oyuncusu Beşir ile anlaşmaya vardık. Sporcumuza ve camiamıza hayırlı olsun. Sakatlıksız başarılı bir sezon diliyorum dedi.

Beşir Ndiaye daha önce Tirespor, Belediye Kütahyaspor, Somaspor, Sındırdıspor, Kuşadasıspor, Torbalıspor, Izmırspor ve aydınspor forması giydi. Beşir Ndiaye'nin Bölgesel Amatör Ligde 108 maç 7 gölü bulunuyor.

Beşir Ndiaye Bigaspor’da
Beşir Ndiaye Bigaspor’da


Spor 28.08.2020 21:07:00 0
  • Cuma 20.2 ° / 10.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 20.3 ° / 11 ° Güneşli
  • Pazar 17.2 ° / 7.7 ° Güneşli
  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00