Bigaspor Ortaköyspor Maçı Değerlendirildi

Bigaspor Ortaköyspor Maçı Değerlendirildi

Bigaspor antrenörü İbrahim Küçük ve genel kaptan Serkan Özkan 12 Kasım Salı günü saat 14:30’da Bigaspor sosyal tesislerinde düzenlenen toplantıda 10 Kasım Pazar günü oynanan Bigaspor Ortaköyspor maçıdeğerlendirdi.

Bigaspor Antrenörü İbrahim Küçük yaptığı açıklamada;

Sezon başından beri söylediğimiz bir şey var. Ligde kolay maç yok. Ligde alt veya üst sıralarda olan takımlarla oynayacağımız tüm maçlar bizim için zor. Bu hafta yine onlardan bir tanesini yaşadık. Planlarımızı kazanmak üstüne kurmuştuk. İlk yarıda tempomuz düşüktü, kontrollü oyun tercih ettik. Birden beklediğimiz anda gelişen ataklarda kalemizde golü gördük.

Devre arasında yaptığımız değişikliklerle birlikte bazı risklere girdik. Devre arasında soyunma odasına giderken taraftarımızın ve yönetimimizin verdiği destek ile birlikte ikinci yarıya daha dinamik, hırslı ve maçı çevirebileceğimize inandık. Oyunda kendimizi toparladık.

Biz oyuncularımızdan yapamayacakları bir şeyi istemiyoruz. Şampiyonluğa oynayan takımların bu türlü geri dönüşleri yapması gerekir. Bigaspor uzun yıllardır bu dönüşleri yapamıyordu. Bu yıl biz bunu iki kere başardık. Deplasmanda Başiskele Doğantepe Spor takımıyla karşılaşmıştık. 2 0 geriye yenik düştüğümüz maçı 3 2’ye getirdik ancak maç 3 3 berabere sona erdi. Bir diğeri ise bu hafta oynadığımız Ortaköyspor maçı oldu. Sporcularımızın, seyircilerimizin ve taraftarımızın desteği bizleri mutlu ediyor.

Bu ligde tek takım şampiyon olacak. Biga sokaklarında en küçüğünden en büyüğüne bu işe inanmış olması bizi ayrıca mutlu ediyor. Sosyal medyada paylaşılan gönderiler beni duygulandırdı. Küçük çocukların Bigaspor gol atsın diye dua ettiğini gördüm. Bütünlük oluştuğu anda başarı gelecektir.
Yönetim kurulunda başkanımız Zeki Mutlu, Biga Belediye Başkanımız Bülent Erdoğan, yöneticilerimiz, futbolcularımız, sponsorlarımız, taraftarlarımız ile oluşturduğumuz beraberliği daha geniş alana da yaymış olduk dedi.

Bigaspor Genel Kaptanı Serkan Özkan yaptığı konuşmada;

Bu hafta maçta çok iyi bir oyun sergiledik. Taraftarlarımızın ve Afacan taraftar grubu gösterdiği atmosfer çok güzeldi. Takımımızı desteklediler. İlk yarıyı 2 0 mağlup bitirdik. İkinci yarıda İbrahim hocamızın güzel taktikleriyle ve seyircilerimizin desteği ile takımımız farklı bir dönüş yaptı. Maçı galibiyetle bitirebilirdik ancak berabere bitti.

Bu hafta takımımız deplasmanda Karamürsel ile karşılaşacak. Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan otobüs tedarik etti. Seyircilerimizle birlikte deplasmana gideceğiz. Bu hafta seyircimizin desteği bizleri mutlu etti. Deplasmanda da birlikte takımımızı destekleyeceğiz. Deplasmandan güzel bir sonuç almak istiyoruz.

8. haftayı geride bıraktık, daha 18 maçımız var. Ligin ilk devresinin bitmesine 5 maçımız kaldı. Hedefimiz 31 puanla ligin ilk devresini bitirmek. Taraftarımızın ve Biga halkının bizlere inanmalarını ve güvenmelerini istiyorum, dedi



Spor 12.11.2019 17:06:00 0
  • Perşembe 18.4 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 20.2 ° / 10.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 20.3 ° / 11 ° Güneşli
  • BIST 100

    9722,09%0,80
  • DOLAR

    32,53% -0,04
  • EURO

    34,79% -0,18
  • GRAM ALTIN

    2439,98% 0,42
  • Ç. ALTIN

    3994,55% -0,61