Bülent Erdoğan "Biz Hazırız" dedi

Bülent Erdoğan

Seçime sayılı günler kala AK Parti Biga Belediye Başkan adayı Bülent Erdoğan vatandaşlarla buluşmaya, esnaf ve sanatkarları ziyaret etmeye devam ediyor.

Seçime sayılı günler kala AK Parti Biga Belediye Başkan adayı Bülent Erdoğan vatandaşlarla buluşmaya, esnaf ve sanatkarları ziyaret etmeye devam ediyor. Biga 2’nci Sanayi Sitesinde esnafla buluşup projelerini anlatan Erdoğan, merkezi hükümet yatırımları ile Biga’ya yeni kurulacak OSB’ler, limanlarla Biga esnafının ihya olacağını belirtti. Esnaftan güçlü destek istediğini belirten Erdoğan, çarşı ziyaretlerinin yanı sıra Esentepe Mahallelesi’nde de vatandaşlarla buluştu.

Biga Belediye Başkan adayı Bülent Erdoğan, 2. Sanayi Sitesi ziyareti gerçekleştirdi. Bölgedeki esnaf ve fabrikaları da ziyaret eden Erdoğan, onay süreçleri aşılan ama önümüzdeki döneme kalan Bozlar Yat İhtisas Serbest Bölgesi, Yat Limanı, Konteyner Limanı gibi devasa yatırımlara dikkat çekti.

“DEVASA YATIRIMLARIN ONAYLARI ALINDI”
Biga’nın iş dünyası ile 5 yıl boyunca birlikte uyum içerisinde çalıştıklarını, Biga esnafı, sanayicisi için devasa projeler için girişimde bulunduklarına dikkat çeken Biga Belediye Başkan adayı Bülent Erdoğan, projelerin bitirilmesi için destek isterken; “Merkezi hükümet yatırımlarımızın takibini, Ankara'da güçlü bir temsil ile sağlayacağız. Bozlar Yat İhtisas Serbest Bölgesi, Yat Limanı, Konteyner Limanı gibi devasa yatırımların ilçemize gelmesiyle de ilçemiz Türkiye Yüzyılı'nın marka ilçelerinden biri haline gelecek” dedi.

“HÜKÜMETİN DESTEĞİ İLE DEĞİŞİM VE GELİŞİM SÜRECİ BAŞLATACAĞIZ”
Biga’ya yapılacak devasa yatırımlar için destek isteyen Biga Belediye Başkan adayı Bülent Erdoğan; “Bu zorlu süreçte merkezi hükümetimizin de desteğini alarak ilçemizde büyük bir değişimi ve gelişim sürecini başlatacağız. Yerel yönetimler olarak bizler de ilçemizde sosyal ve kültürel hayatı canlandıracağız, yapacağımız park ve çevre düzenlemeleri ile ilçemizin cazibesini arttıracağız. Çok sayıda alan ve imar düzenlemelerinin yanı sıra belediyemize kazandırdığımız arsalarda yatırımlarımızı yapacağız. Tek hedefimiz, Biga’mızı ustalıkla Türkiye Yüzyılı’na hazır hale getirmek. Ekibimiz, projelerimiz, çalışmalarımız hazır. İlk dönemimizde de altyapı ve üstyapı çalışmalarımızla önemli ilerlemeler kaydettik. Bütçemizi toparladık. Belediye bütçemizle kronik sorunlarımızı çözebilecek duruma geldik” dedi.

“1 NİSAN'DAN İTİBAREN ARA VERMEDEN, USTALIKLA ÇALIŞACAĞIZ”
Yeniceköy mahallesinde kahvehane ziyaretinde bulunan Biga Belediye Başkan adayı Bülent Erdoğan; bölgenin imar sorunları ile belediye ve vatandaşların mahkemelik duruma geldiğini
Göreve başlar başlamaz bu sorunları çözdüklerini hatırlattı, “Seçildiğimiz zaman bir baktık ki Yeniceköy’de yaşayan hemşerilerimiz Biga Belediyesi ile yapılan imar planından kaynaklı ciddi sayıda davalık. Düğün salonumuza büyün Yeniceköy’deki hemşerilerimizi davet ettik ve vatandaşlarımızı dinledik. Onların talepleri doğrultusunda mahkemelik olan bütün vatandaşlarımızın imar sorunlarını Yeniceköy’de çözdük.”

“YENİCEKÖY İÇİN PROJELERİMİZ HAZIR”
Biga Belediye Başkan adayı Bülent Erdoğan, Yeniceköy için önümüzdeki dönemde iki büyük projeleri olduğunu belirterek;  “Gelişme ve gelişmeye açık bir mahalle olduğu için, burada çocuklarımıza, gençlerimize, kadınlarımıza hizmet verecek Bilgi Evi,  bu zor zamanda yaptık ve açılışını yaptık. Mahallemize hayırlı olsun. Gelişen nüfusu artan mahallemizin ihtiyacı olan sağlık ocağı, kreş gibi hizmetlerin verilebileceği yerlerimiz eksik. İki tane proje hazırladık; üst katı yeni düğün salonu alt katında da kreşin olduğu, sağlık ocağının olduğu bir kompleks. Bunları önümüzdeki görev süremiz içerisinde mahallemize kazandıracağız” dedi.

“ÇARŞI MERKEZİMİZİ HAREKETLENDİRECEĞİZ”
Çarşı merkezinde esnafları ziyaret eden Biga Belediye Başkan Adayı Bülent Erdoğan karşılaştığı vatandaşların gösterdiği ilgiden dolayı memnun olduğunu belirterek; “İlçe merkezimizde, meclis üyesi adaylarımız ile birlikte en büyük sermayesi alın teri olan esnaflarımızı ziyaret ederek hayırlı işler, bol kazançlar diledik. Güleryüz ve samimiyetle çıktığımız bu yolda, deneyimimizle çok çalışacağız. Yenilerle Biga’mızın zaman kaybetmesine izin vermeyeceğiz. İkinci dönemimizde merkezi hükümetimizin desteğini deneyimimize birlikte yöneteceğiz” dedi.

“BELEDİYECİLİK DENEYİM İŞİDİR. BELEDİYEMİZİ GÜÇLÜ BİR MALİ YAPIYA KAVUŞTURDUK”
Esnafla da sohbet eden Biga Belediye Başkan Adayı Bülent Erdoğan; “Çarşı merkezimizi hareketlendireceğiz. Esnafımızın işlerini bollaştıracak devasa merkezi hükümet yatırımlarımızın ilçemize hızlı bir şekilde gelebilmesi için çok çalışacağız. Et Entegre Tesisimiz ile Biga etimizi markalaştıracağız. Her mahallemizde gerçekleştireceğimiz büyük ve vizyon projelerimizle hem ekonomimize katkıda bulunacağız, hem de mahallelerimize canlılık kazandıracağız. Belediyecilik deneyim işidir. Neyin nasıl yapılacağını, imkanların ne olduğunu bilmekle olur. Biz belediyemizi yaptığımız başarılı çalışmalarla güçlü bir mali yapıya ulaştırdık. Projelerimizi, projelerimizin uygulama alanlarını hazırladık. Artık yalnızca uygulamaya geçmek kaldı. İnşallah hiç zaman kaybetmeden Biga’mızın gelişimine öncülük edeceğiz. Rabbim esnaflarımıza helalinden bol kazançlar nasip etsin; birlik ve beraberliğimizi bozmasın inşallah” dedi.

“BİGA TURİZMİNİ GELİŞTİRMEK İÇİN PROJELERİMİZİ HAZIRLADIK”
Esentepe Mahallesinde Nilüfer Hatun Cami'nde Teravih Namazı'nı kılan Biga Belediye Başkan adayı Bülent Erdoğan, daha sonra kahvehanede vatandaşlarla bir araya geldi. Biga’nın tarım, sanayi ve eğitim kenti haline geldiğini ancak turizmde geride kaldıklarına dikkat çeken Bülent Erdoğan; “Esentepe Mahallemize kreş ve gündüz bakımevi, aile sağlık merkezi, taziye evi, bilgi evi, kütüphane, emekliler lokali ve düğün salonunda oluşan kompleks projemizi hazırladık. Proje yerimiz hazır. Projemiz uygulamaya hazır durumda. Yine bu bölgemize etkisinin büyük olacağı Minia Çanakkale projemiz de hazır durumda. Bursa-Çanakkale yolunu kullanan yolcular için bir durak noktası olmasının yanı sıra ilçemizin tanıtımı için de önemli bir proje olacak. Projelerimizle hem ilçemize istihdam sağlayacağız, hem de yerli turistlerin uğrak noktası olarak ilçemiz ekonomisine katkıda bulunacağız. Sadece vatandaşımız için oy avcılığı yapanlara inat; gerçek, ayağı yere basan, merkezi hükümet destekli, ilçemizin yararına olacak projelerimizi anlatmaya devam edeceğiz. Tüm çabamız Biga’mızı Türkiye Yüzyılı'nın marka şehirlerinden biri haline getirmek. Bunu yapabilmek için gerekli olan deneyime ve merkezi hükümet desteğine sahip bir belediye başkan adayı ve ekibi olarak biz hazırız” diyerek vatandaşlardan hem kendisi hem de meclis üyeleri için güçlü destek istedi.



Siyaset 16.03.2024 13:15:12 0
  • Cumartesi 20.3 ° / 11 ° Güneşli
  • Pazar 17.2 ° / 7.7 ° Güneşli
  • Pazartesi 18.5 ° / 12.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19