ÇANAKKALE, MARKALARI İLE YÖREX 12.YÖRESEL ÜRÜNLER FUARINDA

ÇANAKKALE, MARKALARI İLE  YÖREX 12.YÖRESEL ÜRÜNLER FUARINDA

2-5 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek olan Antalya Yörex 12.Yöresel Ürünler Fuarı, Antalya Ticaret Borsası (ATB) öncülüğünde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin desteğiyle ANFAŞ Fuar Merkezinde 500'den fazla katılımcı ile

2-5 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek olan Antalya Yörex 12.Yöresel Ürünler Fuarı, Antalya Ticaret Borsası (ATB) öncülüğünde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin desteğiyle ANFAŞ Fuar Merkezinde 500'den fazla katılımcı ile bugün ziyaretçilere kapılarını açtı.

Fuarda, Anadolu'nun dört bir yanından yüzlerce yöresel ürün sergilendi.

ANFAŞ Fuar Merkezi’nde düzenlenen törenin açılışına Antalya Ticaret Borsası Başkanı Ali Çandır, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Baskan Ali Bahar, Türk Patent ve Marka Kurumu Baskan Prof. Dr. Muhammed Zeki Durak, Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Antalya Büyüksehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya Valisi Hulusi Şahin, Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Deniz, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı T.Selçuk Semizoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Ali Atak, Meclis Üyesi Ahmet Uzun ile çok sayıda oda, borsa başkanı ve katılımcı ile gerçekleştirildi.

Çanakkale Ticaret Borsası ve Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası standında, Ezine Peynirciler Derneği, Bayramiç Ziraat Odası ve Oda-Borsa üyelerinden Karadane Zeytincilik, Safiden Zeytinyağları, NS Sezgin, Ekremoğlu Peynircilik, Yayla ET, Peyziyade Peynircilik, Alakaşlar Peynircilik, Tahsildaroğlu yetkilileri markalarını tanıtmak üzere yer aldı.

Çanakkale Standında, Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Deniz, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı T.Selçuk Semizoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Ali Atak, Meclis Üyeleri Ahmet Uzun ve Ali Atak, Genel Sekreter Sevcan Elver, Bayramiç Ziraat Odası Başkanı Mesut Şen, Başkan Yardımcısı Mehmet Güner, Ezine Peynirciler Derneği Başkanı Ali Öztürk, Dernek Genel Sekreteri Fırat Öğüt, ÇTB Fuar Sorumluları Gözde Kartal ve Erkal Ata, Oda ve Borsa üyeleri gelen ziyaretçilere ev sahipliği yapıyor.

Çanakkale standında Çanakkale’nin Coğrafi işaretli ürünleri olan Çanakkale Domatesi, Ezine Peyniri, Bayramiç Elması, Geyikli Zeytinyağı, Bayramiç Zeytinyağı, Bayramiç Helvası tanıtım ve tadımının yapılmasının yanı sıra, coğrafi işaret tescili alma niteliğine sahip olan bir çok ürünün de tanıtımları gerçekleştiriliyor.

Fuara ilişkin değerlendirmede bulunan Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz,

“Çanakkale Ticaret Borsası ve Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası olarak Türkiye'nin en büyük yerel ürün organizasyonu olan YÖREX Yöresel Ürünler Fuarına bu yıl da üyelerimiz ile katılarak ve ürünlerimizi katılımcıların beğenisine sunuyoruz.

YÖREX Fuarı, Ülkemizin doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine tüm yöresel lezzetlerimizin bir araya geldiği önemli bir organizasyondur.

Çanakkale Ticaret Borsası olarak bizlerde böylesi önemli organizasyonların içinde üyelerimizle yer alarak, markalarımıza destek vermekteyiz.

“Türkiye’nin gastronomide yükselen bir trend yakaladığını kaydeden Başkan Abdullah Deniz, bu yükselişi üyelerimiz markalarına da yansıtmayı hedeflemekteyiz. Bunun için Ticaret Borsası olarak ciddi çalışmaları yürütmekteyiz”dedi.

Başkan Deniz son olarak “fuarın tüm katılımcılara fayda sağlamasını temenni ediyor, TOBB Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu başta olmak üzere fuarın düzenlenmesi için emek harcayan Antalya Ticaret Borsamıza, Antalya Ticaret ve Sanayi Odamıza şükranlarımı sunuyorum” dedi.



Gündem 5.11.2023 22:08:51 0
  • Pazar 17.2 ° / 7.7 ° Güneşli
  • Pazartesi 18.5 ° / 12.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 14.4 ° / 12 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19