Çanakkale Barosu 35. Olağan Genel Kurulu Gerçekleşti

Çanakkale Barosu 35. Olağan Genel Kurulu Gerçekleşti

Çanakkale Barosu 35. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Düzenlenen Genel Kurula Çanakkale merkez ve ilçelerden gelen çok sayıda avukat katılırken, yapılan seçimlerde Av. Soner Aydın Çanakkale Barosu’nun yeni başkanı seçildi.

Çanakkale Barosu 35. Olağan Genel Kurulu bir restoranda gerçekleştirildi. Düzenlenen Genel Kurula Çanakkale merkez ve ilçelerden gelen çok sayıda avukat katılırken, yapılan seçimlerde Av. Soner Aydın Çanakkale Barosu’nun yeni başkanı seçildi.

Çanakkale Barosu 35. Olağan Genel Kurulu 26-27 Haziran 2021 tarihlerinde Çanakkale merkez ve ilçelerden gelen çok sayıda avukatın katılımıyla gerçekleşti. Av. Hüdai Erdal Gezen’in Divan Başkanlığını yaptığı Genel Kurul, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'yla başladı. İki gün süren Genel Kurul heyecanının ilk gününde 2018-2021 döneminde yapılan çalışmalar, Baro Başkanı Av. Bülent Şarlan tarafından meslektaşlarıyla paylaşıldı.

Başkan Av. Bülent Şarlan konuşmasında “Ben Çanakkale Barosunun 9 yıla yakın başkanlığını yapmış bir isim olarak bundan sonra seçilecek Baro Başkanımızın ve Baro yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızın ve baromuzun yanında olmaya her zaman devam edeceğim. Bu genel kurulun önce avukatlık mesleğine, Yargıya, Hukuk camiasına ve ülkemize hayırlı olmasını, başarılı bir genel kurul sonrasında başarılı kararların alınacağı bir sürecin başlayacağını düşünüyorum.” dedi.

Baro Başkanı Av. Bülent Şarlan’ın konuşmasının ardından, Başkanlığına aday Av. Hande Keskin Toprak, Av. Soner Aydın ve Av. İbrahim Cem Erbil’in konuşmalarının ardından Genel Kurul’un birinci günü sona erdi.

Baromuzun Yeni Yönetimi Ve Kurulları Belirlendi

Baromuz 35. Genel Kurulu’nun ikinci gününde yapılan seçimler neticesinde Çanakkale Barosu’nun yeni Başkanı Av. Soner Aydın seçilirken, Baro Yönetim Kurulu Av. Erhan Kızık, Av. Pelin Turhan Erkan, Av. Sinan Koşik, Av. Eyüp Algül, Av. Selahattin Mutlu, Av. Soner Tunalı, Av. Ayşe Karakaya Şişek, Av. Şebnem Çıtak, Av. Aybüke Cebeci Bayat ve Av. Enes Çetin’den oluştu. Türkiye Barolar Birliği Delegeliği; Av. Bülent Şarlan, Av. Şerefnur Çakır Demirtaş ve Av. Adnan Güler’den oluştu. Disiplin Kurulu; Av. Ebru Değirmenci Hüsmenoğlu, Av. Şennur Tarak, Av. Filiz Karadeniz, Av. Sahra Yıldız Hıdımoğlu, Av. Emel Şahinkaya’dan oluşurken, Denetleme Kuruluna ise Av. Mehmet Akif Kuşçuoğlu, Av. Cahide Pınar Kaptan ve Av. Büşra Aksoy Erdenk seçildi.



Çanakkale 28.06.2021 16:00:00 0
  • Cumartesi 12.2 ° / 9 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 19.1 ° / 8 ° Güneşli
  • Pazartesi 20.3 ° / 13.4 ° false
  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,57% 0,32
  • EURO

    34,77% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2508,54% 0,99
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22