Çanakkale'ye İskenderoğlu Farkı

Çanakkale

Cumhur İttifakı Çanakkale Belediye Başkan Adayı Jülide İskenderoğlu, İçdaş Kongre Merkezi’nde lansman toplantısıyla projelerini anlattı.

İçdaş Kongre Merkezi’ndeki lansman toplantısına, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, 27. Dönem Sivas Milletvekili Semiha Ekinci, 27. Dönem İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, AK Parti İl Başkanı Naim Makas, MHP İl Başkanı Ali Tuğrul Yıldırım, AK Parti ve MHP’li yöneticiler, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. İstiklal Marşı ve Saygı Duruşunda bulunulmasının ardından açılış konuşmalarına geçildi.

Açılış konuşmalarının ardından kürsüye gelen Cumhur İttifakı Çanakkale Belediye Başkan Adayı Jülide İskenderoğlu, partilileri selamladı. İskenderoğlu, “Bugün burada Çanakkale’de değişimin ilk adımlarını atmak için toplanmış bulunuyoruz.  Biz 23 yıldır Türkiye’de yapılamaz denilenleri yapmış, olmaz denilenleri oldurmuş; ne emeklemekte olan, ne de yorgun bir partiyiz. Biz 23 yaşında bir gencin enerjisi ve heyecanı ile Çanakkale’yi hayallerine kavuşturmak isteyen bir ekibiz. Bizim belediyemizde, Çanakkale’de yaşamı kolaylaştıracak olan alt yapı ve üst yapıları günün koşullarına uygun hale getireceğiz. Ama bütün bunlardan önemlisi Çanakkale ruhundan aldığımız güçle ihtiyaç sahibi, mağdur kelimelerinin Çanakkale sözlüğünde artık yeri olmayacak. Çanakkale’de yaşan her bir hemşerimiz, gencimiz, öğrencimiz hiç bir konu da mağdurum veya ihtiyacım var demeyecek. Biz bu şehrin emini olarak bu şehirde hiç kimseyi sahipsiz bırakmayacağız. Bu kadronun en büyük hedefi budur” dedi.

 

Bir çok proje için uzun zaman çalıştıklarını da vurgulayan İskenderoğlu, “Ben güçlü bir liderin öncülüğünde 27.dönem hükümetinde milletvekilliği yaparak, dünyanın gözbebeği olan Çanakkale’ye, dünyanın en büyük köprüleri arasına girmiş, belgeselleri çekilip seyredilen 1915 Çanakkale Köprüsünü, hastane, okul, spor salonu, hükümet binası gibi birçok kamu binasını, dünyada ödül almış Troya Müzesini, ulaşımda yolları ve tünelleri, organize sanayi bölgeleri ve istihdam alanlarını, tarımda birçok yatırımı kazandırma fırsatına eriştim. Biz hükümet olarak bunları gerçekleştirirken yerel yönetimin en azından uhdesindeki konularda Çanakkale için aynı heyecan ve motivasyonla çalışmasını beklerdik. Şimdi sıra Çanakkale için atan kalbimizdeki heyecan ile yerel yönetimde de ecdadımıza olan minnet borcumuzu ödemek, Türkiye yüzyılı vizyonuyla yaşam kalitesi yüksek yarınlara gururla miras bırakabileceğimiz bir Çanakkale için canla başla çalışmakta. Bizlere bu yolculukta destek olacak İlçe Başkanlarımız, İl Genel Meclis Adaylarımız, İl Başkanlarımız, Milletvekilimiz ve sayın bakanımıza ve tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

Konuşmasının ardından Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Jülide İskenderoğlu, salonda bulunanlara Belediye Meclis Üyesi adaylarını tanıttı, daha sonra ise projelerini anlattı. Toplantı toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu.



Siyaset 10.03.2024 21:04:10 0
  • Cumartesi 20.3 ° / 11 ° Güneşli
  • Pazar 17.2 ° / 7.7 ° Güneşli
  • Pazartesi 18.5 ° / 12.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19