CHP Biga İlçe Başkanı Öztürk: Teşekkürün En Büyüğü Türkiye’ de Yaşamayı Başaran Vatandaşlarımızın

CHP Biga İlçe Başkanı Öztürk: Teşekkürün En Büyüğü Türkiye’ de Yaşamayı Başaran Vatandaşlarımızın

CHP Biga İlçe Başkanı Osman Öztürk, köylerde yapılan su depolarının yapımına bağlı teşekkür mesajı hakkında açıklama yaptı.

CHP Biga İlçe Başkanı Osman Öztürk, köylerde yapılan su depolarının yapımına bağlı teşekkür mesajı hakkında açıklama yaptı.

CHP Biga İlçe Başkanı Osman Öztürk; ‘’Arabaalan, Arabakonağı, Bezirganlar, Savaştepe, Sazoba, Kaldırımbaşı, Sığırcık, Ovacık, Sarıkaya ve Ağaköy’e Çanakkale İl Genel Meclisinin çalışmaları sonucunda su deposu yapılmıştır. Bu çalışmanın altına imzasını atan Çanakkale Milletvekillerimize, Biga Kaymakamlığına, Çanakkale İl Genel Meclisi üyelerimize ve parti gözetmeksizin çalışmalarını sürdüren tüm yetkililere teşekkürü bir borç biliriz.

Bırakın bizlere teşekkür etmeyi, ittifak ortakları olan partiye dahi teşekkür etmeyi ihmal eden ve Türkiye Cumhuriyeti’nin asıl sahibi olan halkın, vergileriyle yaptıkları yatırımları ceplerinden yapmış gibi ortaya koyan zihniyeti kınıyoruz.

Bir yerlerde yatırım yapılıyorsa, A’dan Z’ye teşekkür edilir. Birilerine yaranmak için minnet eylenmez. Hür iradeyi kullanabilmek insanın en büyük erdemidir. Öyle ilginç bir hal almaya başladılar ki, yatırım yapıyorlar sonrada ‘’elinizi dizinize dursun‘’ diyerek amacını aşan ve vatandaşını aşağılayan cümleler kurabiliyorlar. Tepeden inme mantığını yaptığınız her hareketle ortaya koyuyorsunuz ama yolun sonu göründü.

Sadece biz yaparsak olur, biz olmazsak yapamazsanız, her şeyi biz yaparız. Bu anlayış kalıcı ve yeniliğe açık bir kavram değildir. Türkiye Cumhuriyeti’nin asıl ve gerçek sahibi millettir. En yakın zamanda da halkın egemenliğini demokratik yollarla yeniden asil sahiplerine teslim edeceğiz. Türkiye Cumhuriyeti kurulduğu günden bu yana önce milletin egemenliği gözetilerek yönetilmiş ve bu doğrultuda çalışma planlaması yapılmıştır.

Bu toprakların asıl sahibi, yaşadığı tüm zor şartlara rağmen vergisini eksiksiz ödeyen vatandaştır. Çakılan her çivi alın teri ile ortaya çıkan kaynaklardan üretilir. Devletin imkânları kullanılarak yapılan hizmetler, vatandaşa lütuf gibi sunulamaz.’’



Siyaset 20.12.2021 18:41:00 0
  • Perşembe 20.3 ° / 14.4 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 20.4 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 12.2 ° / 9 ° Şiddetli yağmurlu
  • BIST 100

    9539,08%0,09
  • DOLAR

    32,49% 0,13
  • EURO

    34,72% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2489,94% 1,14
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71