CHP Heyetinden Biga TSO’ya Ziyaret

CHP Heyetinden Biga TSO’ya Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan ve beraberindeki heyet Biga TSO'yu ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, CHP Çanakkale İl Başkanı Metin Ümit Ural, CHP Biga İlçe Teşkilatı Başkanı Osman Öztürk, il genel meclisi üyeleri ve partililerden oluşan CHP heyeti 4 Mart 2022 Cuma günü saat 11.00’de Biga Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

Biga TSO Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan, Meclis Başkanı Melih Akyıl ile meclis ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan CHP heyetine Başkan Doğan öncelikle Biga Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etmelerinden dolayı teşekkür etti. Doğan yaptığı konuşmasında tacir ve sanayicilerin son dönemde yaşadığı başlıca sorunlardan bahsetti. Biga OSB ve yatırım ortamı hakkında açıklamalar yapan Doğan, Biga’nın sürekli gelişmeye devam ettiğini, Oda olarak diğer tüm kurumlarla birlikte bu gelişmeye öncülük etmeye çalıştıklarını, bu kapsamda faaliyetler ve görüşmeler yaptıklarını söyledi.

CHP’nin sivil toplum örgütleri ziyaretleri kapsamında Biga Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ettiklerini belirten CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek; “bugünkü programımız kapsamında il ve ölçe örgütümüz ile birlikte sanayicilerimizi, esnaflarımızı ve vatandaşlarımızı ziyaret ediyoruz. Güzel ve yoğun bir çalışma süreci geçiriyoruz. Biga aynı zamanda esnaf ve tüccarların ağırlıklı olduğu bir ilçemiz. Çanakkale’miz için de önemli bir yeri var Biga’nın. Ticaret ve Sanayi Odası’nın yatırımlar ve ekonomik alanda beklentilerini öğrenmek için buradayız. Biga’nın hangi alanda sorunları ve talepleri mevcuttur. Buna göre çalışmalarınızdan faydalanmak istiyoruz, dedi.’’

Altı parti ile birlikte 28 Şubat 2022 tarihinde açıklamış oldukları güçlendirilmiş parlamenter sistem raporu hakkında da bilgiler veren Erkek, iktidara geldiklerinde Türkiye’nin güven veren ve yatırım çeken bir ülke olacağını dile getirdi.

 



Siyaset 4.03.2022 20:25:00 0
  • Perşembe 20.3 ° / 14.4 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 20.4 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 12.2 ° / 9 ° Şiddetli yağmurlu
  • BIST 100

    9530,47%-0,18
  • DOLAR

    32,48% 0,12
  • EURO

    34,69% 0,49
  • GRAM ALTIN

    2480,00% -0,24
  • Ç. ALTIN

    4201,71% 1,16