Cumhur İttifakından Açıklama Geldi Bu Hadsiz Söylem Tüm Biga Halkına Yapılmış Bir Terbiyesizliktir

Cumhur İttifakından Açıklama Geldi Bu Hadsiz Söylem Tüm Biga Halkına Yapılmış Bir Terbiyesizliktir

Cumhur İttifakı ruhuna uymayan davranış ve söylemlerinden ötürü partisinden istifa eden, MHP Biga Belediyesi Meclis Üyesi Zeki Mutlu’nun davranışlarından dolayı Cumhur İttifakı açıklama yaptı.

Cumhur İttifakı ruhuna uymayan davranış ve söylemlerinden ötürü partisinden istifa eden, MHP Biga Belediyesi Meclis Üyesi Zeki Mutlu’nun Biga Belediyesi Aralık ayı meclis toplantısında Cumhur İttifakı Meclis Üyelerine küfür etmesi sebebiyle Cumhur İttifakı adına Ak Parti Biga İlçe Başkanı Hasan Sepici, MHP Biga İlçe Başkanı Salih Altınkaya ortak bir açıklama yaptı.

Cumhur İttifakı adına Ak Parti Biga İlçe Başkanı Hasan Sepici, MHP Biga İlçe Başkanı Salih Altınkaya tarafından yapılan açıklamada, ‘’Cumhur İttifakı ruhuna uymayan davranış ve söylemlerinden ötürü partisinden istifa eden, her meclis toplantısında Biga’mız için üreteceğimiz hizmetlerde muhalefetin dahi evet dediği konulara kişisel egosunu tatmin etmek adına karşı çıkan, kamu yararına olan konulara dahi hayır diyen ve bu hizmetleri sekteye uğratmaya çalışan Belediye Meclis Üyesi Zeki Mutlu’nun bugün gerçekleşen Aralık Ayı Olağan Biga Belediyesi Meclis Toplantısı bitiminde Cumhur İttifakı Meclis Üyelerine küfür etmesi sebebiyle bu açıklamayı yapma zorunluluğu doğmuştur.

Zeki Mutlu'nun bu küfrü bayan meclis üyelerimizin de duyacağı şekilde Cumhur İttifakı Biga Belediyesi Meclis Üyelerimize ve Belediye Başkanımıza sarf etmesi edep dışı, haysiyetsizce aynı zamanda milli ve dini değerlerimizden uzak bir tavırdır. Bu ahlaksız davranışı yaparken Biga halkının takdiriyle seçildiğini ve çatısı altında bulunduğu yerin sahibinin Bigalılar olduğunu unutmuştur. Bu hadsiz söylem tüm Biga halkına yapılmış bir terbiyesizliktir. Meclis üyeliğine ve meclis toplantısı adabına yakışmayan tavırları, şekilsize bacak bacak üstüne atması, sakız çiğnemesi karakter ve psikolojik problemini ortaya koymaktadır.

Halkı temsil etmek adına hiçbir şey bilmediğiyle ilgili toplumda kanaat oluşan bu kişinin haddini de bilmediği bu sözlerinden sonra ispatlanmıştır. Hangi yolda olduğu bilinmeyen Zeki Mutlu’yu edep dışı sözlerinden ve haddini aşan bu davranışlarından dolayı şiddetle kınıyor ve meclis üyeliği sıfatıyla yapabileceği tek doğru hizmet olan istifaya davet ediyoruz.



Siyaset 2.12.2020 17:01:00 0
  • Cuma 20.2 ° / 10.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 20.3 ° / 11 ° Güneşli
  • Pazar 17.2 ° / 7.7 ° Güneşli
  • BIST 100

    9716,77%-0,05
  • DOLAR

    32,50% -0,11
  • EURO

    34,92% 0,44
  • GRAM ALTIN

    2434,89% 0,50
  • Ç. ALTIN

    3991,84% -0,04