Cumhuriyet Başsavcılığı Düğmeye Bastı Biga Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Ekipleri Operasyonu Başlattı

Cumhuriyet Başsavcılığı Düğmeye Bastı Biga Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Ekipleri Operasyonu Başlattı

Biga İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Ekiplerivatandaşlarımızın ihbarlarına kayıtsız kalmadı Sakızmatik ve sigaramatik ismiyle bulundurulan aslında kumar makinası olarak kullandıran işyerleriyle ilgili titiz araştırma sonuçlandı

Biga İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Ekipleri vatandaşlarımızın ihbarlarına kayıtsız kalmadı. Sakızmatik ve sigaramatik ismiyle bulundurulan, aslında kumar makinası olarak kullandıran işyerleriyle ilgili titiz araştırmalarını sonuçlandırdı.

Biga Emniyet Müdürü Şafak Özkan, daha önce de farklı işyerlerinde tespit ederek defalarca adli işlem yaptıkları makinalarla ilgili özel bir ekip kurdu. Masum görünümlü, birçok vatandaşımızın ocağını söndüren kumar aletleri üzerinde çalışmalarını tamamlayan özel ekip Biga Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı doğrultusunda operasyona başladı.

Cumhuriyet Başsavcılığı Düğmeye Bastı, Polis Operasyonu Başlattı

Biga’da Tespit edilen 7 ayrı işyerinde yapılan aramalar sonucunda 7 adet sakızmatik diye tabir edilen yasaklı makinalar ele geçirildi.

Biga Polisi O İşyerlerine Eşzamanlı Operasyon Yaptı
Biga Polisi O İşyerlerine Eşzamanlı Operasyon Yaptı

Gizli Depo Tespit Edildi

Biga Polisi yasaklı makinaların depolandığı yeri tespit ederek aynı anda operasyon yaptı ve gizli depoda 10 adet kumar makinası daha ele geçirildi.

Toplam 17 Makina Yakalandı

Operasyonun önemi aynı anda toplamda 17 adet yasaklı makine ele geçirilmesiyle ortaya çıktı.

Konu hakkında vatandaşlarımıza kumar makinalarına para kaptırmama ve güvenlik güçlerine bilgi aktarmaları konusunda uyarıda bulunan Emniyet Müdürü Şafak Özkan; vatandaşlarımızdan masum görünümlü bu ve buna benzer kumar aletlerinden uzak durmalarını, benzer durumların güvenlik güçlerine ihbar edilmesinin önemine işaret etti.’’



Asayiş 24.08.2021 15:09:00 0
  • Cumartesi 12.2 ° / 9 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 19.1 ° / 8 ° Güneşli
  • Pazartesi 20.3 ° / 13.4 ° false
  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,57% 0,32
  • EURO

    34,77% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2508,54% 0,99
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22