EMINE CEYLAN BIGA'DA KLINIGINI AÇTI

EMINE CEYLAN BIGA

Diyetisyen Emine Ceylan’in Beslenme ve Diyetisyen Klinigi dualarla açildi. Diyetisyen Emine Ceylan’in saglikli beslenme ve diyet üzerine çalismalarini yürütecegi özel klinigi, Biga’nin Sakarya Mahallesi Kavaklik Caddesinde düzenlenen törenle dualar eslig

Açilis programina Biga Belediye Baskani Bülent Erdogan,AK Parti Biga Ilçe Baskani Nihat Borazan,MHP Ilçe Baskani Salih Altinkaya,Iyi Parti Ilçe Baskani Mahmut Aydemir,oda baskanlari, muhtarlar, yakinlari ve dostlari katildi.Açilis kurdelesini programa katilan protokol temsilcileri birlikte kesti. Açilis öncesi dualar edildi. Açilis sonrasi klinigi ziyaret eden protokol üyeleri, diyetisyen Ceylan’in ofisinde bir araya gelerek bir süre sohbet etti.

Konusmasinda klinigin açilisi için uzaktan yakindan davetlerine katilan bütün protokol üyelerine, aile büyüklerine ve dostlarina tesekkürlerini sunan Diyetisyen Emine Ceylan, yeni kliniklerinin Biga’ya hayirli olmasi temennisinde bulundu.

Saglikli beslenmek isteyen herkesi bekledigini ifade eden Ceylan, “ Biga halkina hizmet vermek için danismanlik merkezimizin bugün açilisini yaptik. Saglik beslenme demek, saglikli bir hayat demek. Beslenmemize ve sagligimiza dikkat edelim. Saglikli beslenmeyle kaliteli yasami saglayabiliriz. Saglikli birey olarak hayatimizi sürdürmemiz ve yasam kalitemizi artirmamiz için diyetisyen merkezleri önem ifade ediyor. Yillardir kilo vermeye ugrasanlar, gebelik sonrasi fazlaliklarindan sikayetçi olan anneler, obezite sorunu olan çocuklar, online diyet, metabolik ve bariatrik cerrahi ile hemsirelik hizmeti sunmaktayiz. Öncelikle öngörüsmede vücut analiz cihazimizla vücudunuzda ne kadar yag, kas, ödem var, bunlarin analizlerini yapip sonuçlarina göre tamamen bireysel kisiye yönelik hizmet veriyoruz. Sizlerde ihtiyaciniza yönelik çözümlerle yepyeni bir hayata adim atin!” dedi.



Yaşam 20.12.2022 14:03:48 0
  • Cuma 19.9 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 22 ° / 11.3 ° Güneşli
  • Pazar 21.7 ° / 12.4 ° Güneşli
  • BIST 100

    9045,38%2,71
  • DOLAR

    32,31% 0,20
  • EURO

    35,03% -0,23
  • GRAM ALTIN

    2292,57% 0,68
  • Ç. ALTIN

    3840,99% -0,36