Erkan Özkan Lokantacılar Esnaf Odası Başkanlığına Aday Olduğunu Açıkladı

Erkan Özkan Lokantacılar Esnaf Odası Başkanlığına Aday Olduğunu Açıkladı

Biga Lokantacılar Esnaf Odası’nın yapılacak genel kurulu öncesinde Erkan Özkan başkanlığa aday olduğunu 31 Aralık Cuma günü Cezve Kafe’de düzenlendiği basın toplantısında açıkladı.

Biga Lokantacılar Esnaf Odası’nın yapılacak genel kurulu öncesinde Erkan Özkan başkanlığa aday olduğunu 31 Aralık Cuma günü Cezve Kafe’de düzenlendiği basın toplantısında açıkladı.

30 yıllık mevcut başkan Emin Aktaş bir açıklama yapmamasına rağmen yeniden aday olacağı düşünülüyor. Biga Lokantacılar Esnaf Odası Başkanlığına genç isim Erkan Özkan ve oluşturduğu yönetim, mevcut başkan Emin Aktaş’a rakip oldu.

‘’Genç Bir Ekibimiz Var’’

Biga Lokantacılar Esnaf Odası Başkan adayı Erkan Özkan yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; 31 Aralık 2021 yılın son gününde ben ve ekip arkadaşlarım olarak 15 Ocak 2022 tarihinde yapılacak Biga Lokantacılar Esnaf Odası Başkanlığına adayız. Güzel ve genç bir ekibiz. Gerçekleştireceğimiz güzel projelerimiz var. 1991 yılında kurulmuş odanın, 30 yıldan beri odanın başında saygı duyduğumuz başkanımız var. Artık bir şeylerin değişmesi gerektiğini düşünüyoruz. Bütün üyelerimize konu ile alakalı düşüncülerimizi paylaşmak istiyoruz.

‘’Lezzet Şehrindeyiz Bu Tatları Herkese Duyuracağız’’

Üyelerimiz bizi göreve layık görürse odamızın yüzünü değiştireceğiz. Odamızın ve üyelerimizin yapmış olduğu hizmet kalitesini iyi bir yerde olmasını istiyoruz. Lezzet şehrindeyiz. Paça çorbası, köfte, döner dediğimizde Biga’da tektir. Yapacağımız çalışmalar ile bu tatları herkese duyuracağız. Oda olarak bazı şeyleri gösteremediğimizi düşünüyoruz.

‘’15 Gün İçinde Yönetimimizi Tanıtıp Göreve Gelmek İstiyoruz’’

Seçim tarihine 15 gün var. Karşımızda 30 yıldır görev yapmış başkan ve ekibi var. Bu 15 gün içinde esnaf ziyaretlerimizi yaparak, projelerimizi anlatarak seçimi kazanacağımızı düşünüyoruz. Yenmek için değil, mevcut başkan ve yönetimini dinlendirmeyi düşünüyoruz.

‘’Emin Aktaşı Odamıza Onursal Başkan Yapacağız’’

Büyüklerimizin önünden geçerek bu noktaya geldik. Biga Lokantacılar ve Esnaf Odası Başkanı Emin Aktaşı da ziyaret edeceğiz. Seçimi kazandıktan sonra göreve geldiğimiz ilk gün, Emin Aktaşı odamızda onursal başkan ilan etmek istiyoruz.

‘’Hizmet Etmek İçin Göreve Geliyoruz’’

Yemek ücret tarifesi veya aidat ücreti almak için değil, hizmet etmek için göreve geliyoruz. Üyelerimizin karşısına 4 yılda bir seçim yapmak için gelmiyoruz. Her gün üye ziyaretleri yapacağız. Çay içmek, esnaf gezmek berekettir. Odamızın 300 üyesi bulunuyor. Yapacağımız bu görev bir ekip işidir. Sorunları çözmek için buradayız. Odamızda her koldan üye arkadaşlarımız var. Burada sadece ben başkan değilim. Herkes kendi yapmış olduğu meslek kolunda kontak kuracak. Odanın vizyonunu değiştirmek hizmet etmek anlamına gelmiyor. Biz tükettiğimiz ürünleri daha uygun nereden alırız diye çalışıp, üyelerimize sunacağız.

‘’Çözüm Üreten Soranları Çözen Ekip Olacağız’’

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de covid salgını oldu. Yönetim alarak bu konuda çalışmamız var. Göreve geldiğimizde maddi manevi esnafımızın yanında olacağız. Çözüm üreten, soranları çözen ekip olarak buradayız.

‘’Her zaman değişiklik olacak ki hizmet büyüsün’’

Bir kişi başkan değil, yönetim başkandır. Üyelerimizin olduğu gibi yönetimimizdeki arkadaşlarımızın da iş yerleri var. Ben oda da olmasam da yönetimimizden bir kişi her zaman oda da görevimizin başında olacağız. Yönetim olarak değişikliğe ve çözüme açığız. Göreve gelince bir dönem veya iki dönem başkanlık yaparız. Daha sonra yeni yüzler ve isimler oluşacak. Burada başkan kendini de, odayı da yormayacak. Bir değişikliğe gidilecek ki hizmet büyüsün, dedi.’’

Başkan adayı Özkan son olarak; 38 yaşındayım. Evliyim ve 2 çocuk babasıyım. Yemek fabrikam var. Yönetimiz kendini ispatlamış kişiler var. Mevcut yönetimde de çok tecrübeli kişiler var. Ama artık değişmesi gerekiyor. Buradan esnaflarımızın ve üyelerimizin yeni yılını kutluyorum diyerek sözlerini tamamladı.’’



Biga 31.12.2021 18:32:00 0
  • Cumartesi 20.3 ° / 11 ° Güneşli
  • Pazar 17.2 ° / 7.7 ° Güneşli
  • Pazartesi 18.5 ° / 12.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19