Gazi Mustafa Kemal Atatürk Bizim Kırmızı Çizgimizdir

Gazi Mustafa Kemal Atatürk Bizim Kırmızı Çizgimizdir

MHP Biga İlçe Başkanı Salih Altınkaya Disney’in Mustafa Kemal Atatürk’ün hayatını konu alan Atatürk dizisini iptal etmesine ilişkin açıklama yaptı.

MHP Biga İlçe Başkanı Salih Altınkaya Disney’in Mustafa Kemal Atatürk’ün hayatını konu alan Atatürk dizisini iptal etmesine ilişkin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Disney Plus’a tepki göstermemesine dikkat çekerek açıklama yaptı. Altınkaya açıklamasında şu ifadelere yer verdi;
“ABD merkezli dijital yayın platformu Disney Plus’ın Atatürk dizisini Ermeni lobisinin baskılarına dayanamayarak yayınlamama kararı tam anlamıyla rezalet bir durumdur.

Her konuda Atatürk istismarı yaparak siyasi rant sağlamaya çalışanların Disney Plus’ın, Atatürk’e olan saygısızlığına karşı suskunlukları dikkat çekmektedir.

Zillet İttifakının bileşenlerin konu Netflix’in ahlaksız yayıncılık anlayışına sahip çıkmak olunca nasıl tren vagonu gibi sıralandığını hatıralardan henüz çıkmadı. Sosyal medyama dokunma etlketi altında birleştiği zamanlar vardı. Ancak konu Disney Plus’a gelince tepkisiz kalmaları sorgulanıyor.

Niçin Disney’in bu ırkçılık tavrına hiçbiriniz tepki veremediniz ?

“23 Nisan’dan bir sonraki gün neydi? Bilmek istemeyenler için ipucu: 1915” ve “Tarihte Bugün: Ermeni Soykırımı başladı. Katledilen Ermeni vatandaşlarımızı anıyoruz, 19:15’te Taksim’de” diyerek sözde Ermeni Soykırım iddialarına destek veren, yürüyüşlerine katılan Canan Kaftancıoğlu’nu, CHP’ye sembol isim yapan Kemal Kılıçdaroğlu’nun böyle bir konuda Disney Plus’a tepki göstermesini beklemekte zaten zaman kaybı olduğu gibi aşırı saflık olur.

Ne Ermeni lobisinden çekiniriz, ne de Amerikan lobisinden… Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk bizim kırmızı çizgimizdir.
Ne mutlu TÜRKÜM diyene!”



Siyaset 5.08.2023 15:56:45 0
  • Salı 14.4 ° / 12 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15.5 ° / 11.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 20.4 ° / 11 ° Güneşli
  • BIST 100

    10098,23%0,15
  • DOLAR

    32,38% -0,13
  • EURO

    34,76% -0,11
  • GRAM ALTIN

    2410,35% -1,00
  • Ç. ALTIN

    3868,40% -0,99