Gemici Rezonans Biga’yı Forma Sokacak

Gemici Rezonans Biga’yı Forma Sokacak

Gemici Rezonans Kurucusu Emine Gemici, ’Ramazan ayında alınan kilolar, yaz aylarına gelip kilo veremeyenler, hamilelikte alınan kilolar, diyet ve sporla kilo veremeyen kişilerin kilolarını rahatlıkla verebileceğini söyledi.

Türkiye’de ilk ve tek olan ödüllü Sağlık Bakanlığı onaylı zayıflama cihazı Robot D-finitive Evo robotu Biga Gemici Rezonans’a geldi. Gemici Rezonans Kurucusu Emine Gemici, ’Ramazan ayında alınan kilolar, yaz aylarına gelip kilo veremeyenler, hamilelikte alınan kilolar, diyet ve sporla kilo veremeyen kişilerin kilolarını rahatlıkla verebileceğini söyledi.

Gemici Rezonans Kurucusu Emine Gemici yaptığı açıklamada, ‘’Ramazan ayında alınan kilolar, yaz aylarına gelip kilo veremeyenler, hamilelikte alınan kilolar, diyet ve sporla kilo veremeyen kişiler fazla kilolarını belirlenen seanslar sonrasında dijital vakumlu rotasyonu üzerinde bulunan zayıflama robotuyla rahatlıkla verebilir. Kişi böylece ideal kilosuna ulaşmış olur.

Gemici Rezonans Biga’yı Forma Sokacak
Gemici Rezonans Biga’yı Forma Sokacak

Uygulanan işlem sayesinde yağlar ter ve idrar yoluyla vücuttan atılır. Üç yöntemi bir arada bulunduran bu robot cihaz 2018 yılında Avrupa teknoloji ödülü almış bir cihazdır. İşlem sonrasında açığa çıkan protein hastanın 7 gün boyunca yapacağı 15 dakikalık sporla kas dokusuna çevrilir. Bu büyük bir avantajdır, dedi.’’

Zayıflatan Robot D-finitive EVO Nedir?

Zayıflatan Robot D-finitive EVO; yüz ve vücut terapi uygulamalarının bir bütün olarak yapılmasına imkan verecek şekilde dizayn edilmiş üstün teknolojiye sahip bir platformdur.

İnvaziv olmayan, acısız, konforlu ve sonuçları ilk terapide görülebilen oldukça özel bir sistemdir. Benzerlerinden üstün kılan en önemli özelliği Radyo frekans ve Vakumun kombine bir şekilde çalışmasıdır. Yapılacak olan terapiye göre rotasyon modu ya da statik mod tercih edilir.

Gemici Rezonans Biga’yı Forma Sokacak
Gemici Rezonans Biga’yı Forma Sokacak

Bipolar, tripolar ve hexapolar radyofrekans başlıkları ile vücudun küçük bölgeleri ve yüze etkili bir şekilde uygulama yapılır.

D-finitive EVO ile her türlü uygulama mümkündür.

Bipolar başlık

Göz konturu

Dudak barkod çizgileri

Tripolar başlık

Çene ve yüz ovali

Boyun

Dekolte

Hexapolar başlık lipolitik diyot çift lazer

Kollar

İç kol

Diz kapağı bölgesi

Vücutta geniş alanlar

D-finitive EVO özel teknolojisi sayesinde alternatiflerine fark yaratır. Beco Medikal (İspanya) DRVS ve Statik Endotermi sisteminin üreticisidir.

Gemici Rezonans Biga’yı Forma Sokacak
Gemici Rezonans Biga’yı Forma Sokacak

 



Biga Özel Haber 5.05.2021 17:20:00 0
  • Salı 14.4 ° / 12 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15.5 ° / 11.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 20.4 ° / 11 ° Güneşli
  • BIST 100

    10098,23%0,15
  • DOLAR

    32,38% -0,13
  • EURO

    34,76% -0,11
  • GRAM ALTIN

    2410,35% -1,00
  • Ç. ALTIN

    3868,40% -0,99